Cosmopolitan Hotel Prague

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,3
Fantastisk
2966 anmeldelser

Hvis du foretrekker å bo på et litt større hotell med en god atmosfære, der standarden er høy, hvor det er en god restaurant, og hvor de historiske omgivelsene er krydret med moderne design, mens de rosende ordene faller over det serviceinnstilte personalet, så er jeg sikker på at Cosmopolitan Hotel Prague vil kunne oppfylle alle drømmene dine. 

Midt i Prahas historiske sentrum og bare ca. 900 meter fra rådhusplassen, ligger det koselige 5-stjerners hotellet Cosmopolitan Hotel Prague. Selv om hotellet er innredet i en herskapelig bygning fra slutten av 1800-tallet, er det allikevel nytt i Praha. Det ble innviet i 2016, og regnes for å være et av de ledende boutiquehotellene i byen. Imidlertid er det et av de litt større, for det er ikke mindre enn 106 rom og suiter å velge mellom. Når du går inn gjennom døra, kommer du inn i en helt annen verden, og her er alle detaljer gjennomtenkte. Det er en herlig, avslappet atmosfære, og det serviceinnstilte personalet vil stå på hodet for å gjøre ferien så behagelig som overhodet mulig. 

God mat i en avslappet atmosfære

Det betyr også at hotellet allerede har mange stamgjester, som ikke legger fingrene imellom når de skal beskrive sin entusiasme over hotellet, og det er jo alltid hyggelig, hvis du er i tvil om hvor du kan bo på din neste storbyferie i Praha. Hotellet har også en nydelig restaurant, som ledes av den berømte kjøkkensjefen Zdenek Pohlreich. Den er innredet som en tradisjonell og koselig bistro med åpent kjøkken, og i en av salene kan du beundre de gamle, originale takfresker, som stammer fra helt tilbake til 1889. Restauranten, som har det litt morsomme navnet Next Door, er allerede anbefalt på mange av de såkalte foodies-listene, så du kan bare begynne å glede deg. Hotellet tilbyr både fitness og sauna, og hvis du vil skjemme bort deg selv, kan du bruke spa- og velværesenteret på søsterhotellet som ligger rett over gaten. 

Derfor skal du velge Cosmopolitan Hotel Prague

  • Fordi du setter pris på god standard 
  • Du verdsetter god og personlig service 
  • Fordi du vil bo sentralt
  • Du elsker god mat og vin
  • Du vil kunne gå til det meste

Godt å vite om Cosmopolitan Hotel Prague

Eventuell turistskatt betales på stedet. 
Du bor i en rolig sidegate, men i sentrum av Praha, så du skal være innstilt på et visst støynivå. 
Noen av rommene og suitene ligger i øverste etasje og har skrå vegger og vinduer. 
 

Derfor skal du velge Cosmopolitan Hotel Prague

  • Nærmeste flyplass: 15 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Kart og avstander

  • «Mini-Eiffeltårnet» på Petrin høyden – ca. 3 km
  • Praha slott, Pražský Hrad – ca. 2 km
  • Praha ZOO – ca. 6 km
  • Praha Lufthavn (Václav Havel Airport Prague) – ca. 16 km
  • Old Town Square (gamlebyen), Staromestske Namesti - ca. 1 km 

Hvor du innen 500 m også kan besøke: 
- Tycho Brahes grav ved Tyn-katedralen 
- Prahas astronomiske klokke 
- Josefov, den jødiske bydelen
- Den eksklusive handlegaten, Parížská 
- Karlsbroen 

På Cosmopolitan Hotel Prague er det i alt 106 smakfullt innredede rom og suiter i flere forskjellige størrelser og kategorier. En del av rommene ligger i toppetasjen og har skrå vegger og vinduer. Alle har som et minimum klimaanlegg, Wi-Fi, te- og kaffefasiliteter, smart-TV, strykeutstyr, minibar, sikkerhetsboks samt bad med badekar, hårføner og badekåpe og tøfler. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Cosmopolitan Hotel Prague. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Zlatnicka 3
11000 Prague

Koordinater

Latitude: 50.0901
Longitude: 14.4321

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Tsjekkia

Andre hoteller Praha

Vis flere