Plaza Pallas

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,0
Fantastisk
195 anmeldelser

Det sjarmerende familieeide hotellet Plaza Pallas ligger i den populære feriebyen Tsilivi på Zakynthos, cirka 250 meter fra stranden. Det er et perfekt utgangspunkt, uansett om du planlegger en aktiv ferie fylt med vannsporter og spaserturer, eller en avslappende pause ved bassenget eller ved Joniske havs innbydende vann. Her kan du dessuten velge innkvartering både i rom og leilighet, så du kan få akkurat så stor frihet som du ønsker – perfekt hvis du for eksempel reiser med barn som har sine egne spise- og sovetider.

Plaza Pallas har fått en pris for sin eksepsjonelle service og er en veldig god destinasjon for en reise sammen med familien, der alle får ta del i den tradisjonelle greske gjestfriheten. Her bor du i romslige rom, studio eller leiligheter som byr på komfort, funksjonalitet og en fantastisk utsikt ut over området rundt. Nyt timene på den innbydende solterrassen rundt bassenget i den fargerike hagen, mens du trekker inn duften av palmer, sjasmin, roser og masse andre blomster og vekster som står spredt ut i store terrakottakrukker. I Sambuca Bar kan du kjøpe noe leskende å drikke når tørsten melder seg.

Du som heller vil bade i havet kan spasere til Tsivilis strand på fem minutter. Det venter det Joniske hav på deg, samt en gyllen strand som har fått Blått Flagg for sin renslighet og fasilitetene. Du kan også dra ut på utflukt på øya – i nærheten ligger blant annet Zakynthos gamleby, Laganas strand og vannlandet Zante Water Village som sikkert er en hit blant yngre reisende. Når sulten melder seg, har du flere forskjellige restauranter og tradisjonelle tavernaer i nærheten, men du kan også være på hotellets restaurant, Olive Garden, som byr på nøye utvalgte retter fra det greske og internasjonale kjøkkenet. Vinmenyen er dessuten lang og du har muligheten til å smake på noen av de greske vinene som passer perfekt til de lekre rettene.

Derfor skal du velge Plaza Pallas

  • Nærmeste flyplass: 10 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur flyplassen og hotellet hos oss på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i spa-et bestilles og betales på stedet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager 07.30-10.30 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Zakynthos by: ca. 5 km
  • Zakynthos Flyplass: ca. 10 km (20m)

Plaza Pallas har 48 rom og leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom og leiligheter er individuelt innredet. Rommene har blitt oppdatert til en moderne og naturlig stil og innredning, mens leiligheten har beholdt en noe mer utdatert stil, men som er fullt funksjonell og innbydende. Rommene har balkong eller terrasse. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og kaffetrakter. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler. Leilighetene har dessuten en mindre kjøkkenkrok der du kan tilberede enklere måltider.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Plaza Pallas. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

29100 Tsilivi
29100 Tsilivi

Koordinater

Latitude: 37.8129
Longitude: 20.8732

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer