Coral Sea Aqua Club

Nabq Bay, Egypt Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Coral Sea Aqua Club Resort ligger syv minutters gange unna stranden i Nabq-området i Sharm El Sheikh. Hotellet er mest kjent for sin vannpark med spennende vannsklier for barn og voksne. Hotellet har flere serveringssteder, og alt man trenger for en solrik all inclusive ferie ved Rødehavet.

Hotellet

Coral Sea Aqua Club Resort er et all inclusive hotell hvor både barn og voksne vil trives. Hotellet tilbyr et stort svømmebasseng, barnebasseng, innendørs jacuzzi, og vannpark med spennende vannsklier. På hotellområdet er det minibank, treningssenter, spa, biljard, bordtennis, lekeplass, butikker og gratis WiFI (begrenset). Søsterhotellets strand, som ligger rett over veien, har hotellets gjester har fri tilgang til. I tillegg til hotellets egne barer og restauranter, finnes det et godt utvalg i området rundt hotellet.

Rommene

Romslige rom med moderne design, med dobbelt- eller enkeltsenger og en terrasse eller balkong med utsikt over bassenget eller vannparken. Rommene har skrivebord, lenestol, LCD TV, safe, minibar, te- og kaffefasiliteter, strykejern og strykebrett. Badene har hårføner, morgenkåpe og tøfler. Standardrommene er for maks 3 personer. Familierommene er litt større, har en separat soveplass med skillevegg, og her kan man bo opp til 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn.

Restauranter og barer

Oppholdet inkluderer all inclusive; frokost lunsj og middag i hovedrestauranten, snacks ved bassenget, samt ettermiddags-te og ubegrenset med drikke hele dagen (enkelte typer drikke er ikke inkludert). Man kan i tillegg nyte en middag på restauranten The American Diner per uke inkludert. Blant hotellets restauranter er American Diner, The Stonegrill hvor sjømat og kjøtt stekes på stenplate og Oishill som er spesialisert på sjømat. Dine Around er hotellets hovedrestaurant der alle buffetmåltider severes (inkludert i all inclusive). I tillegg har hotellet tre barer; en bassengbar, en lobbybar og en sportsbar.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Nabq, bare noen få minutter unna butikker, restauranter, kafeer og Hard Rock Café. Naama Bay som er sentrum av Sharm El Sheikh, ligger en 25 minutters kjøretur unna.

Erbjudandet inkluderar en gratis 3-rätters välkomstmiddag på Little Buddha i Naama Bay!

Nedan visas de biligaste avgångarna först.

Vis på kart

Kart