La Bisaccia Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,6
Meget bra
219 anmeldelser

Drømmer du om å oppleve Sardinia og alt øya har å tilby, i form av vakker natur, krystallklart hav, vidstrakte strender og gode matopplevelser? Da er Hotel La Bisaccia et godt utgangspunkt. Her befinner du deg midt på Costa Smeralda – et område som lokker reisende fra hele verden, takket være det store utvalget av opplevelser og vakker natur. Hotellet ligger omgitt av en stor hage og har både basseng og en trivelig restaurant.

Sardinia er en paradisøy som ligger midt i Middelhavet og er omringet av det glitrende vannet. Det er ikke så rart at øya kalles for «Europas svar på Karibia», for her er strendene lange og fulle av hvit sand, mens havet er lyst, klart og innbydende. Den populære kysten Costa Smeralda, på den nordøstre siden av øya, lokker reisende fra hele verden. Hit reiser du for å oppleve en ferie der sol og bading kan kombineres med besøk på fasjonable restauranter, strandklubber og mer lokale trattoriaer. Det er nettopp på denne kysten, La Bisaccia Hotel, der personalet venter på å ta deg i mot med åpne armer.

La Bisaccia Hotel ligger omgitt av et 50 hektar stort parkområde med utsikt utover havet. Her bor du på en fantastisk beliggenhet og kan lett gå ned til stranden, der hotellet har sin egen private del. Du kan også sette deg ned i en skjønn solstol ved bassengområdet i hagen, der du kan lene deg tilbake i skyggen fra en parasoll. Det er ikke bare fra bassenget du kan kikke utover havet – det kan du også gjøre på hotellets restaurant, der terrassen byr på vakker utsikt. Sitt ned under pergolaen og se frem til klassiske retter fra traktene, med stort fokus på fisk og kjøtt, laget av kokker med mye passion. Kvelden kan du runde av i pianobaren, med noe forfriskende å drikke.

Derfor skal du velge La Bisaccia Hotel



Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Vær obs på at bassenget er sesongåpent. Heis er tilgjengelig. Rommene ligger spredt ut i en hovedbygning og en annen separat bygning. Frokostbuffet er tilgjengelig alle dager, eventuelt mot betaling (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 60 m
  • Avstand til sentrum: ca. 400 m
  • Nærmeste større by (Cannigione): ca. 12 km
  • Her blomstrer jetsetterlivet, Porto Cervo: ca. 9 km
  • Cannigione: ca. 12 km
  • San Pantaleo: ca. 14 km
  • Utgravingene ved Arzachene: ca. 15 km
  • Kritthvite strender ved San Teodoro: ca. 60 km
  • Olbia Flyplass: ca. 38 km (50m)
  • Alghero Flyplass: ca. 161 km (2h 20m)
  • Cagliari Flyplass: ca. 304 km (3h 50m)

La Bisaccia Hotel har 110 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er innredet i en klassisk innbydende stil med lyse farger og materialer. De fleste av rommene har balkong eller terrasse og noen har utsikt ut over havet. Rommene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, minibar og sikkerhetsboks. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og toalettartikler. Rommene ligger spredt ut i en hovedbygning og en annen separat bygning.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på La Bisaccia Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Località Baja Sardinia
7021 Arzachena

Koordinater

Latitude: 41.1406
Longitude: 9.4824

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer