db Seabank Resort & Spa

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,0
Fantastisk
2988 anmeldelser

db Seabank Resort & Spa er et stort hotell som ligger rett ved stranden i Mellieha Bay på Malta. Hit kan du ta med hele familien for å nyte noen skjønne dager i solen, på et hotell som har flere bassenger, restauranter og barer. Mens barna leker med nye kamerater på lekeplassen, i barnebassenget eller i barneklubben, kan du benytte anledningen til å besøke spaet, treningsstudioet eller delta i noen av alle aktivitetene for voksne.

db Seabank Resort & Spa ligger i Mellieha på den nordlige delen av Malta, bare 25 kilometer fra øyas internasjonale flyplass. Det er lett å komme hit og siden Malta er en såpass liten øy, har du nok av muligheter for å oppdage alt det øya har å tilby med utgangspunkt fra db Seabank Resort & Spa. Til den mer kjente turistbyen St. Julians tar det bare 25 minutter i bil og til hovedstaden Valletta, ytterligere et kvarter. Mellom disse stedene er det flere vakre naturområder, skjulte viker og spennende steder å oppdage sammen med hele familien. 

Men du trenger ikke forlate db Seabank Resort & Spa for å få en fullkommen ferie, for her er det noe for alle. Aktivitetsprogrammet er stort og bredt og inkluderer alt fra fysiske aktiviteter slik som dans, vanngymnastikk og annen sport til spillehaller, bowlingbaner og innendørs og utendørs lekeplasser for barna. Her er det naturligvis også flere basseng som er omgitt av store solterrasser, der det er godt med plass for avslapning i en solstol. Det samme kan du gjøre på stranden som bare ligger et steinkast unna og byr på vidstrakt utsyn ut over det glitrende havet. Du som vil koble av litt ekstra kan besøke spaet. Her er det både badstue, dampbad, innendørsbasseng og flere behandlingsrom der du kan bestille en foryngende behandling eller en skjønn massasje. 

På db Seabank Resort & Spa trenger du aldri å gå sulten. Det store utvalget av restauranter garanterer at alle, uansett preferanser kommer til å finne noe å sette tennene i. I de sju forskjellige restaurantene serveres alt fra internasjonale klassikere til lokale favoritter. Miljøet og atmosfæren varierer mellom familievennlig og avslappet, til litt finere spisesteder for et voksent publikum. Etter maten kan du avslutte kvelden med underholdning og en god drink i en av barene. 

Derfor skal du velge db Seabank Resort & Spa

  • Nærmeste flyplass: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Siden db Seabank Resort & Spa ligger litt avsides til, anbefaler vi at du har leiebil for å kunne kjøre til og fra hotellet, og for å kunne dra på utflukter i området. Privat parkering er tilgjengelig på området (eventuelt mot et gebyr). Du kan også velge å bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet hos oss på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i spaet bestilles og betales på stedet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager 07.30-12.00 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

OBS! All inclusive-konseptet bestemmes lokalt av hotellet og kan endres i løpet av sesongen. Det aktuelle programmet får du ved ankomst til hotellet. All inclusive inkluderer alltid frokost, lunsj og middag (vanligvis i hotellets buffetrestaurant) samt snacks som f.eks. is og et utvalg lokale drikkevarer (vanligvis på bestemte tidspunkter).

Har du bestilt et opphold med All inclusive (uansett om det er light, plus eller noe annet) er det ikke alltid at alle barene og restaurantene på hotellet inngår i All inclusive-konseptet. Ønsker du likevel å benytte deg av de stedene som ikke inngår, betaler du ekstra for mat og drikke direkte på stedet.

Kart og avstander

  • Mellieha Bay: ca. 900 m
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Golden Bay: ca. 5 km
  • Fredelige Qawra: ca. 9 km
  • Malta Flyplass: ca. 25 km (40m)

db Seabank Resort & Spa tilbyr 536 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i et hav-inspirert tema med fokus på fargene blått og hvitt. Rommene har balkong eller terrasse med utemøbler og utsikt ut mot havet eller området. Sengene har dundyner. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, minibar, sikkerhetsboks og kaffemaskin. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på db Seabank Resort & Spa. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Mulighet for All inclusive
  • Innendørsbasseng
  • Vannsklie(r)
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Marfa Road
MLH 9064 Mellieha

Koordinater

Latitude: 35.9657
Longitude: 14.3537

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer