Pavlos Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

7,9 Gjesteanmeldelser

Siden starten i 1981 har Pavlos Hotel fortsatt å utvikle seg, for å møte sine gjesters voksende behov. Dermed fremstår hotellet som et innbydende sted, med en unik atmosfære der du kan nyte tjenester av høy kvalitet, avslapning og komfort. Hotellet ligger i ett av de mest populære områdene i Kos by, bare et steinkast fra den pittoreske småbåthavnen og nær flere restauranter, barer, caféer og butikker. Hvis du vil veksle mellom aktiviteter og late dager på noen av Kos’ sandstrender, så bor du godt til her. 

Pavlos Hotel er designet etter høye standarder og kombinerer moderne miljø, høykvalitets tjenester og en sentral beliggenhet. Fra hotellet kommer du enkelt til noen av de beste sandstrendene på øya; den nærmeste ligger bare 300 meter unna og byr på salte bad og skjønne stunder i den greske solen. Gå heller ikke glipp av muligheten til å leie en sykkel og dra ut til strendene i Lambi, Tigaki og Marmari som er populære både blant lokale innbyggere og tilreisende fra hele verden. Fra Pavlos Hotel kan du dessuten spasere både til Kos’ pittoreske havn og det historiske sentrum, der du finner en mengde restauranter, barer og caféer. Der kan du sitte ned med noe godt å spise og drikke, mens du betrakter det livlige folkelivet som utspiller seg foran deg.

På Pavlos Hotel bor du i koselige leiligheter, der du har muligheten til å ha selvhushold – perfekt for deg som reiser med barn og ikke alltid har muligheten til å vente på at restaurantene skal åpne. Til tross for at du bor i leiligheter, har du flere fasiliteter tilgjengelig som du normalt finner på hoteller. Bassenget på Pavlos Hotel er for eksempel et populært sted å være, fra tidlig på morgenen til sent på ettermiddagen. Her kan du nyte forfriskende dukkerter og sitte ned i en skjønn solseng på terrassen. Bassengbaren ligger rett ved bassengkanten og byr på oppfriskende sommerdrikke, et stort utvalg av ferske juicetyper samt kalde og varme retter du kan nyte i løpet av dagen. Hagen på Pavlos Hotel er også et ideelt sted å nyte en god frokost på morgenen – her kan du velge morgen alt fra nybakt brød, ferske frukter og bær, eggerøre, god kaffe og mye mer – alt serveres i den herlige morgensolen. 

Derfor skal du velge Pavlos Hotel

  • Nærmeste flyplass: 30 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Barnebasseng evt. seksjon

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via oss i Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær obs på at det kan være nødvendig å betale et depositum ved ankomst. 

Pavlos Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Pavlos Hotel er ikke en del av Solfaktors program for øyeblikket.

Kart og avstander

  • Kos Flyplass: ca. 30 km (40m)

Pavlos Hotel har 32 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle leiligheter er individuelt innredet i en klassisk stil, uten for mange kruseduller. Her er det alle tenkelige fasiliteter du vil trenge i for å få en skjønn og bekvem ferie sammen med familie eller venner. Leilighetene har balkong eller terrasse med utsikt ut over byen eller bassenget. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og sikkerhetsboks. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, toalett og hårføner. Kjøkkenkroken på rommet har kjøleskap, mikrobølgeovn, ovn og kjøkkenredskaper.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Pavlos Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Amerikis 33
85300 Kos Town

Koordinater

Latitude: 36.8985
Longitude: 27.2834

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer