smartline Teide Mar

Puerto de la Cruz, Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

  • Heis
  • Bar
  • Basseng
  • Restaurant

Om hotellet

Coral Teide Mar ligger i sentrum av Puerto de la Cruz. Med et opphold her vil du være en 10 minutters kjøretur unna Loro Parque og Valle de La Orotava. Dette leilighetshotellet ligger 1 mi (1,6 km) unna Lago Martianez svømmebasseng og 1 mi (1,6 km) unna Casino Puerto de la Cruz.

Innsjekking kl. 15.00. Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne reglerLegitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kan være påkrevd ved innsjekking, i tilfelle det skulle oppstå uforutsette utgifterSpesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfyltDette overnattingsstedet godtar Visa, Mastercard, American Express og Eurocard (ingen kontantbetalinger)Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt Sjekk ut kl. 12.00. Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember. Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene. Hotellet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen. Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.Overnattingsstedet får profesjonell rengjøring; det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 C.Kontaktfri innsjekking er tilgjengelig.Overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Safe Tourism Certified (Spania). Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Følgende kostnader er inkludert i romprisen:Avgift for gallamiddag nyttårsaften Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking: Avgift for wi-fi på rommet: 19 EUR per uke (prisene kan variere) Avgift for wi-fi i fellesområder: 19 EUR per uke (prisene kan variere) Avgift for safe på rommet: 1.50 EUR per dag Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Du må kontakte overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen minst 72 timer før ankomst for å avtale når/hvordan innsjekking skal skje. Gjestene må kontakte overnattingsstedet i forkant for å få innsjekkingsinstruksjoner. En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av kontaktinformasjonen på bestillingsbekreftelsen for mer informasjon.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Følgende kostnader er inkludert i romprisen:Avgift for gallamiddag nyttårsaften Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss.

Som gjest på Coral Teide Mar kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. | Restaurant | Snackbar/delikatesseutsalg

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider