La Residenza Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,5
Fantastisk
673 anmeldelser

Bo blant kjente og kongelige på Capri

På La Residenza Hotel bor du i en flott, grønn hage i sentrum av Capri by. Det er kun et steinkast det verdensberømte 5-stjerners hotellet La Quisisana og torget La Piazzetta, så beliggenheten er verdt reisen i seg selv.

De romerske keiserne var noen av de første som bosatte seg på den lille øya Capri, og det gjorde de med god grunn til tross for at de hadde hele Romerriket til deres disposisjon. Som s å mange kjente og kongelige fra hele verden falt de nemlig også pladask for øyas enestående skjønnhet.

Overklassens paradis

På slutten av 1800-tallet hadde Capri blitt en ytterst populær ferieøy, men fortsatt kun for overklassen, og en av de som valgte å slå seg ned midt i all denne herligheten var den svenske legen Alex Munthe, som bygde berømte Villa San Michele, som i dag er en av øyas største attraksjoner. En annen villa som stammer fra den perioden er Villa Caterina som tilhørte Prinsen av Caracciolo. Villaen lå i den deilig, grønn hage i sentrum av hovedbyen Capri, og med en fantastisk utsikt over havet mot de berømte tvillingklippene I Faraglioni. I 1956 ble villaen omdannet til et hotell, og i dag har du muligheten til å tilbringe ferien din akkurat her på La Residenza Hotel.

Luksusshopping og flotte utsikter

Hotellet ligger midt i smørøyet, som i Capri by betyr at du har det berømte 5-stjerners hotellet Hotel La Quisisana som nærmeste nabo, samt torget La Piazzetta og Augustus' hage, der du får en helt enestående utsikt mot Faraglioni-klippene og sikk-sakk-veien Via Krupp som fører ned til den lille byen Marina Piccola. Det er også her i Capri by du finner noen av de dyreste byene i hele Italia, og hvis du ikke har med deg Mastercardet er det heldigvis tillatt å vindusshoppe.

Spennende utfluktsmuligheter i fred og ro

Fra La Piazzetta kan du ta kabelbanen ned til havnen Marina Grande, der du kan ta båter til Napoli, Sorrento, Amalfi og naboøya Ischia, så det er gode muligheter for å dra på utflukt mens tusenvis av dagsturister setter kursen mot Capri. Til gjengjeld kan du glede deg over at du har stort sett hele Capri for deg selv frem til kl.10 om morgenen og etter kl. 17 på ettermiddagen. Hvis du foretrekker å bli værende på øya på dagtid kan du naturligvis velge å nyte livet på en solseng ved bassenget, på solterrassen eller med en god bok i hagen. Men du kan også dra på utflukter rundt omkring på øya og fortsatt få følelsen av at du stort sett har alt for deg selv. Hvis du er glad i å gå tur kan du f.eks. besøke utsiktspunktet Arco Naturale - og det er flere andre flotte turstier i området der du kan være nesten sikker på at du får nyte din medbragte lunsj kun i selskap med de fredelige øglene.

Spis middag på hotellet

På hotellet kan du nyte den avslappende atmosfæren og en forfriskning og evt. en lett lunsj fra baren. I hotellets restaurant inntar du dagens første måltid akkompagnert av en lekker havutsikt. Hvis du foretrekker å ha full kontroll på utgiftene kan du bestille halvpensjon, men du kan naturligvis også velge å utforske øyas andre restauranter som finnes i alle prisklasser. På La Residenza Hotel er det Wi-Fi og personalet i resepsjonen står alltid klare til å hjelpe slik at ditt opphold blir så behagelig som mulig.

La Residenza Hotel er ikke i det øverste sjiktet av Capris 4-stjerners hoteller, men både prisen, fasilitetene, den generelle servicen, den deilige hagen (som er en sjeldenhet på disse kanter) og ikke minst beliggenheten (som enhver eiendomsmegler ville gitt minst 5) betyr at vi gjerne tildeler hoteller 4 soler.

Lyse og fargerike rom

La Residenza Hotel tilbyr 87 rom inndelt i forskjellige kategorier. Alle rommene er utstyrte med Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, safe, telefon og privat bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Noen rom har balkong.

Derfor skal du velge La Residenza Hotel

  • Nærmeste flyplass: 51 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Kart og avstander

  • Anacapri: ca. 4.1 km
  • Eventyrlige Napoli: ca. 38 km
  • Utgravningene i Pompeii: ca. 60 km
  • Napoli Flyplass: ca. 51 km (2h 10m)
  • Roma Ciampino Flyplass: ca. 252 km (4h 0m)
  • Roma Fiumicino Flyplass: ca. 285 km (4h 30m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på La Residenza Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Oppvarmet basseng (evt. sesongåpent)
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Via Federico Serena 22
80073 Capri

Koordinater

Latitude: 40.5488
Longitude: 14.2441

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer