Servatur Hartaguna

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,4
Fantastisk
241 anmeldelser

Servatur Hartaguna er et feriested kun for voksne, med en privilegert beliggenhet høyt over Puerto Rico på Gran Canaria. Her finner du fantastiske forhold for en rolig og hyggelig ferie sammen med din bedre halvdel eller vennene dine. Komplekset tilbyr ferieleiligheter med egen kjøkkenkrok. De fleste har også balkong, noen med boblebad og utsikt over havet.

Puerto Rico er en livlig og vakker by som ligger på den solfylte øya Gran Canaria, en av de populære Kanariøyene som tiltrekker seg gjester fra fjern og nær hele året. Folk kommer hit for å nyte den vakre kystlinjen og et bredt spekter av fritidsaktiviteter. Med flere gylne strender i nærheten og krystallklart vann kan du se frem til dager fylt med sol, bading, dykking og avslapning. Når du bor på Servatur Hartaguna bor du på en høyde i utkanten av byen, og kan derfor nyte strålende utsikt over hav og land – både fra fellesområdene og fra ditt private rom.

Servatur Hartaguna er et kompleks av moderne ferieleiligheter, kun for voksne. Her bor du privilegert i høyden, men kan komme deg ned til stranden i Puerto Rico på kun få minutter med bil. I de innbydende leilighetene finner du alt du måtte trenge for et komfortabelt opphold i den varme solen. Flere av leilighetene har for eksempel balkong, noen har også jacuzzi på balkongen hvor du kan nyte en dukkert fra morgen til kveld. Leilighetene har også en liten kjøkkenkrok der du kan tilberede enkle retter under oppholdet, dersom du ikke ønsker å dra på restaurantjakt når sulten melder seg. Ved bassengområdet på hotellet er det også en bar som er åpen for frokost og lunsj dersom du ønsker å bestille noe enklere å spise og drikke.

Når du har Servatur Hartaguna - Adults Only i Mogan som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 15 minutter å kjøre fra Amadores-stranden og Mogán havn. Dette leilighetshotellet ligger 0,9 mi (1,4 km) unna Puerto Rico-stranden og 7,3 mi (11,7 km) unna Playa de Mogán.

Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

Derfor skal du velge Servatur Hartaguna

  • Nærmeste flyplass: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Vær oppmerksom på at dette er et voksenhotell (+18 år). Røyking er forbudt inne på hotellområdet.

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er Wi-Fi i alle områder (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Bassengbaren er åpen mellom kl 09:00 – 17:00. Parkering har et begrenset antall plasser.

Vær oppmerksom på at du kan bli pålagt å betale et depositum for leiligheten ved ankomst, som refunderes ved avreise dersom leiligheten forlates i opprinnelig stand.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.

Røyking er forbudt inne på hotellområdet.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Den hyggelige havnen Puerto de Morgan: ca. 12 km
  • Sandbankene ved Maspalomas: ca. 22 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 24 km
  • Gran Canarias landemerke Roque Nublo: ca. 47 km
  • Las Palmas Flyplass: ca. 48 km (40m)

Servatur Hartaguna tilbyr 61 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle leilighetene er innredet i en klassisk, moderne stil med lyse farger og ulike materialer. De fleste leilighetene har balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Noen har også boblebad på balkongen.

Leilighetene har fasiliteter som TV, wifi, air condition (slått på avhengig av sesong) og safe. De private badene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalett. Alle leilighetene har også en liten kjøkkenkrok hvor du kan tilberede enkle måltider under besøket.

Føl deg som hjemme på et av de 61 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap og komfyrtopp. Rommene har egen møblert balkong. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og Flatskjerm-TV tilbys for underholdning. Rommet har telefon, samt safe og mikrobølgeovn.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Servatur Hartaguna. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Avenida De La Cornisa 16
35100 Puerto Rico

Koordinater

Latitude: 27.7912
Longitude: -15.7119

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer