HL Suite Nardos

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,6
Fantastisk
18 anmeldelser

HL Suite Nardos er et voksenhotell (+16 år) som ligger 200 m fra den lange stranden i Playa del Ingles på Gran Canaria. Her ønskes du velkommen til et hotell med flere ulike fasiliteter hvor du kan tilbringe en avslappende ferie sammen med din bedre halvdel, vennene dine eller alene. Se frem til en ferie full av sol, bading og varme – krydret med utflukter, shopping og matopplevelser.

Drømmer du om sol og varme på sørlige breddegrader? Da bør du lese videre om HL Suite Nardos som ligger i Playa del Ingles på Gran Canaria. Her bor du med en flott beliggenhet hvis du vil tilbringe lange, late dager på stranden – for det tar ikke mer enn noen få minutter å komme til den vidstrakte stranden som strekker seg langs den sørøstlige kysten av øya. Foretrekker du å ta en forfriskende dukkert i et basseng, kan du i stedet bo på hotellet hvor utendørsbassenget på gårdsplassen lokker med kjølighet. Sett deg så ned i en solseng og vend nesen mot solen.

HL Suite Nardos er et hotell kun for voksne (+16 år), som er perfekt for de som ønsker å slappe av og nyte fine dager i solen. Ønsker du å skjemme bort kropp og sjel litt ekstra, er du også velkommen til å besøke hotellets spa hvor du har mulighet til å bade i jacuzzi, badstue, tyrkisk bad eller få massasje (mot et pristillegg). Hvis du foretrekker rekreasjon av et mer mobilt slag, kan du i stedet bruke treningsrommet utendørs hvor du kan trene. I nærheten er det også flere golfbaner for de som vil spille golf.

Du har muligheten til å spise alle måltidene dine i hotellets restaurant. Hvis du vil gi slipp på alle bekymringene dine, kan du også bestille All Inclusive. Restauranten serverer en buffé med ulike retter til frokost, lunsj og middag. Ønsker du mer variasjon finner du også flere restauranter, barer og kafeer i nærheten av hotellet.

Har du HL Suites Nardos - Only Adults i San Bartolomé de Tirajana som overnattingssted, er du nær stranden og kun 3 minutters gange fra Paseo Costa Canaria og 6 minutter unna Maspalomas-sanddynene til fots. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,9 mi (1,4 km) unna Yumbo kjøpesenter og 3,8 mi (6,1 km) unna Maspalomas fyr.

Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Som gjest på HL Suites Nardos - Only Adults kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

Derfor skal du velge HL Suite Nardos

  • Nærmeste flyplass: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Hotellet er et voksenhotell (+16 år). Noen fasiliteter deles med nabohotellet HL Suitehotel Playa del Ingles.

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er Wi-Fi i alle områder (med forbehold om endringer). Heis finnes. Turistskatt betales på stedet.

Inngang til spa-området kan være avgiftsbelagt. Reservasjoner kreves for massasjer og spabehandlinger - reservasjoner kan gjøres ved å kontakte dette overnattingsstedet før ankomst ved hjelp av kontaktinformasjonen i bestillingsbekreftelsen.

Enkelte fasiliteter og deltakelse i aktiviteter kan være avgiftsbelagt og bestilles og betales på stedet.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.



Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Avstand til sentrum: ca. 900 m
  • San Augustin: ca. 3.1 km
  • Meloneras: ca. 5 km
  • Den hyggelige havnen Puerto de Morgan: ca. 29 km
  • Den sjarmerende fjellbyen Santa Lucia de Tirajana: ca. 34 km
  • Grottebyen Barranco de Guayadeque : ca. 37 km
  • Gran Canarias landemerke Roque Nublo: ca. 42 km
  • Las Palmas Flyplass: ca. 29 km (30m)

HL Suite Nardos tilbyr 72 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i klassisk stil med lyse farger og ulike materialer. Noen av rommene har balkong eller terrasse.

Rommene har fasiliteter som TV, wifi, klimaanlegg (slått på avhengig av sesong) og minibar. De private badene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.

Føl deg som hjemme i et av de 72 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og badekåper. Rommet har telefon og blendingsgardiner/gardiner. Rengjøring tilbys daglig.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på HL Suite Nardos. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Mulighet for All inclusive
  • Innendørsbasseng
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Avenida De Gran Canaria 3
35100 Playa del Inglés

Koordinater

Latitude: 27.7588
Longitude: -15.5671

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Playa del Ingles

Vis flere