Vienna House Easy by Wyndham Cracow

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,9
Meget bra
3805 anmeldelser

Vienna House Easy by Wyndham Cracow ligger i kort avstand fra Krakows historiske sentrum, i underkant av en kilometer fra jernbanestasjonen. Her bor du på et moderne hotell med bærekraft i fokus. Med moderne fasiliteter kan du slappe av på rommet ditt mellom alle besøkene blant byens underholdning, severdigheter og attraksjoner. Det er også en restaurant som serverer både frokost og middag.   Vienna House Easy Cracow ligger i kort avstand fra Krakows historiske sentrum, i underkant av en kilometer fra jernbanestasjonen. Her bor du på et moderne hotell med bærekraft i fokus. Med moderne fasiliteter kan du slappe av på rommet ditt mellom alle besøkene blant byens underholdning, severdigheter og attraksjoner. Det er også en restaurant som serverer både frokost og middag.  

Leter du etter et moderne og innbydende hotell for din ferie i Krakow? Da bør du lese videre omVienna House Easy by Wyndham Cracow, som ligger en fin spasertur fra byens historiske sentrum. Her bor du med nærhet til offentlig transport slik at du lett kan bevege deg rundt til byens forskjellige områder. I tillegg ligger Kraków Glówny jernbanestasjon bare 900 meter unna, noe som gjør det enkelt å reise til nærliggende byer og landsbyer. Hvis du er i Krakow  i jobb sammenheng, ligger hotellet også i nærheten av forretningsområdene Tauron Arena og Opera Krakowska.

På Vienna House Easy by Wyndham Cracow bor du på moderne innredede rom som har et funksjonelt interiør med ulike fasiliteter. Alle rommene har egne bad. Du er velkommen til en fin start på morgenen i frokostsalen, hvor det serveres både kalde og varme retter fra bufféen. Gled deg til å ta fatt på dagen og oppdage byen. Hvis du har noe energi igjen når du kommer tilbake, kan du ta deg en treningsøkt på  hotellets treningsrom. Om du ikke ønsker å lete etter en restaurant i sentrum på kvelden, kan  du istedenfor benytte deg av hotellets restaurant, hvor du kan nyte både polske og internasjonale retter til middag. Du kan  runde av dagen  i hotellbaren, med noe godt i glasset.

Leter du etter et moderne og innbydende hotell for din ferie i Krakow? Da bør du lese videre om Vienna House Easy Krakow, som ligger en fin spasertur fra byens historiske sentrum. Her bor du med nærhet til offentlig transport slik at du lett kan bevege deg rundt til byens forskjellige områder. I tillegg ligger Kraków Glówny jernbanestasjon bare 900 meter unna, noe som gjør det enkelt å reise til nærliggende byer og landsbyer. Hvis du er i Krakow  i jobb sammenheng, ligger hotellet også i nærheten av forretningsområdene Tauron Arena og Opera Krakowska.

På Vienna House Easy Krakow bor du på moderne innredede rom som har et funksjonelt interiør med ulike fasiliteter. Alle rommene har egne bad. Du er velkommen til en fin start på morgenen i frokostsalen, hvor det serveres både kalde og varme retter fra bufféen. Gled deg til å ta fatt på dagen og oppdage byen. Hvis du har noe energi igjen når du kommer tilbake, kan du ta deg en treningsøkt på  hotellets treningsrom. Om du ikke ønsker å lete etter en restaurant i sentrum på kvelden, kan  du istedenfor benytte deg av hotellets restaurant, hvor du kan nyte både polske og internasjonale retter til middag. Du kan  runde av dagen  i hotellbaren, med noe godt i glasset.

Derfor skal du velge Vienna House Easy by Wyndham Cracow



Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Du kan bestille transport t/r mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen. Parkering er tilgjengelig mot et gebyr. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle områder (forbehold om endringer). Heis tilgjengelig. Eventuell turistskatt betales på stedet.

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Du kan bestille transport t/r mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen. Parkering er tilgjengelig mot et gebyr. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle områder (forbehold om endringer). Heis tilgjengelig. Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Det kongelige Wawel-slottet: ca. 2.7 km
  • Den store plassen Rynek Glówny: ca. 2 km
  • Det gamle, jødiske området ved Kazimierz: ca. 2.6 km
  • Oskar Schindlers fabrikk i Podgórze: ca. 2.6 km
  • Krakóws gamle bydel: ca. 2.1 km
  • Galicia Jødiske museum: ca. 2.5 km
  • MOCAK museum for moderne kunst: ca. 2.8 km
  • Collegium Maius, Krakows universitet fra 1300-tallet, kun begrenset adgang: ca. 2.3 km
  • Wawel-katedralen: ca. 2.7 km
  • Krakow Zoologiske hage: ca. 12 km
  • Saltminene i Wieliczka: ca. 14 km
  • Auschwitz-Birkenau konsentrasjonsleirene : ca. 69 km
  • Katowice: ca. 80 km
  • Krakow Flyplass: ca. 15 km (40m)

Vienna House Easy by Wyndham Cracow tilbyr 220 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i en klassisk moderne stil med lyse farger og materialer. De fleste rommene fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition og safe. På de private badene er det dusj og / eller badekar, hårføner og toalettsaker.

Vienna House Easy Krakow tilbyr 220 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i en klassisk moderne stil med lyse farger og materialer. De fleste rommene fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition og safe. På de private badene er det dusj og / eller badekar, hårføner og toalettsaker.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Vienna House Easy by Wyndham Cracow. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Treningsmuligheter
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Ul. Przy Rondzie 2
31-547 Krakow

Koordinater

Latitude: 50.0654
Longitude: 19.9607

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Krakow

Vis flere