Hotel Certovka

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,1
Fantastisk
1389 anmeldelser

Hotel Certovka har fått sitt navn etter den lille kanalen Certovka, som renner forbi hotellet og senere munner ut i Vltava. Her bor du i en vakker barokkbygning som har blitt renovert, og i dag er et sentralt overnattingssted å vende tilbake til etter lange dager i byen. Hotellet har en utmerket beliggenhet ved Karlsbroen og Malá Strana - "den lille siden" i Prahas gamleby. 

Det lille  Hotel Certovka har kun 16 rom, som bidrar til en trivelig stemning. Fra flere rom er det utsikt mot den berømte Karlsbroen, Prahaborgen og Hradcany, og den sentrale beliggenheten gjør at du enkelt kan vandre til flere av Prahas mest kjente attraksjoner. Beliggenheten i Malá Strana ("den lille siden") bidrar til en vakker atmosfære med sine brosteinsgater og vakre torg der du kan slå deg ned på en uteservering og nyte folkelivet. 

På Hotel Certovka kan du starte dagen med en frokostbuffét som består av både kalde og varme matretter. Hotellet har ingen egen middagsresturant, men det finnes flere forskjellige resturanter, kaféer og vinbarer i nærheten og det hjelpsomme personalet kommer gjerne med anbefalinger. De kan også bistå med informasjon dersom du behøver hjelp med å bestille billetter til kultur- og idrettsarrangementer eller museer. 

 

Derfor skal du velge Hotel Certovka

  • Nærmeste flyplass: 14 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje

Greit å vite

Resepsjonen er åpen fra kl. 07.00 til 19.00. Hvis du ankommer utenom resepsjonens åpningstider, må du kontakte hotellet i god tid for å få innsjekkingsinstruksjoner. 

Wi-Fi er gratis og tilgjengelig i alle områder (med forbehold om endringer). Heis finnes. Eventuell turistskatt betales på stedet.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet gjennom oss.

Kart og avstander

  • Byens kjente landemerke, Karlsbroen: ca. 300 m
  • "Mini-Eiffeltårnet" ved Petrin-høyden: ca. 1.5 km
  • Prahas slott, Pražský Hrad : ca. 1.3 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Old Town Square (den gamle bydelen), Staromestske Namest: ca. 1.1 km
  • Tycho Braves grav ved Tyn-katedralen: ca. 1.2 km
  • Prahas astronomiske ur: ca. 1 km
  • Josefov, den jødiske bydelen: ca. 1.1 km
  • Den eksklusive handlegaten Parížská: ca. 1.1 km
  • Prahas dyrehage: ca. 5 km
  • Praha Flyplass: ca. 14 km (30m)

Hotel Certovka tilbyr 16 værelser i forskjellige størrelser og kategorier. Alle værelsene er individuelt innredet i en klassisk stil med en blanding av historiske og moderne detaljer. Enkelte rom har utsikt over noen av Prahas severdigheter. Alle værelsene har moderne fasiliteter som TV,  gratis Wi-Fi, safe og aircondition. De private badeværelsene er utstyrt med dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Certovka. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

U Lužického Semináre 2/85
11800 Prague

Koordinater

Latitude: 50.0873
Longitude: 14.4083

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Tsjekkia

Andre hoteller Praha

Vis flere