Hotel Argento

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,5
Meget bra
2438 anmeldelser

Malta har en finurlig størrelse – både i bokstavelig forstand og i overført betydning. For her finnes «alt» på et relativt lite område. Og hvis du gjerne vil bo ved de mest populære bade- og feriebyene, så kan det være så sin sak å finne et hotell med en litt roligere beliggenhet. Men Hotel Argento er svaret! Her trenger du ikke å kompromisse med «location», for her bor du tilbaketrukket fra St. Julians og Sliemas liv og virke, men du har mange av de klassiske trekkplastrene som for eksempel Spinola Bay, Portomaso Marina og promenaden i gangavstand.

Et av de områdene på Malta som jeg liker spesielt godt, er området omkring Spinola Bay. Her er det mye liv, fra tidlig morgen til sent på kveld og strandpromenaden strekker seg fra St. Julians til Sliema og er perfekt for en joggetur. Fra promenaden kan du se ut over de blåmalte små fiskebåtene som forsvinner ut i horisonten på morgenen og kommer tilbake igjen sent på ettermiddagen. Det er et svært malerisk og fantastisk syn.

Hotel Argento er ideelt hvis du vil kombinere by- og strandliv og kjøre rundt på øya og oppleve dens rike kulturarv. Hotel Argento er et klassisk hotell med mange stamgjester, for beliggenheten er det største trekkplasteret. Her kan du glemme alt om hverdagens stress og jag, og nyte å være gjest i et område som tilbyr alt det en klassisk badeferie skal inneholde.

Når du har spist frokost, kan du ta heisen opp til toppetasjen og legge deg godt til rette i en av de solsengene som er plassert rundt bassenget. Hvis du foretrekker sol og bading nede ved kysten, ligger Ballutastranden ett kvarters gange fra hotellet. Hvis du har bestilt leiebil, kan du for eksempel besøke Golden Bay som ligger ca. en halvtimes kjøring fra St. Julians. Der får du muligheten til å kjenne på den deilige brisen fra havet.
 

Derfor skal du velge Hotel Argento

  • Nærmeste flyplass: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Som du sikkert har forstått, bor du inne i selve bydelen og har derfor nesten alt innenfor gangavstand. Det betyr også at selv om Hotel Argento ligger i et litt mer rolig kvarter, skal du allikevel forvente et visst støynivå fra byens liv og trafikk, hvis du har vinduet eller balkongdøren åpen. Hotel Argento er verdsatt av sine gjester, og det er det naturligvis en forklaring på: Her får du mer for pengene, sammenlignet med mange andre hoteller på Malta. Og selv om hotellet offisielt har 4 stjerner, vil vi gi det 3 store stjerner.

Hotellet har en lobbybar (åpen mellom kl. 10.00-12.30 samt 17.00-22.00) og en frokostrestaurant. Kollektivtrafikken stopper rett i nærheten. Resepsjonen er døgnåpen og innsjekking er etter kl. 15.00. Man kan ikke ta med husdyr. Det er heis her. Eventuell lokal turistskatt betales på hotellet.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand (St George's Bay): ca. 700 m
  • Nærmeste by (St. Julians): ca. 0 m
  • Avstand til sentrum: ca. 400 m
  • St. Julians: ca. 500 m
  • Sliema: ca. 2.2 km
  • St. Johns Co-Katedral i Valletta: ca. 9 km
  • Malta Flyplass: ca. 10 km (20m)

Hotel Argento tilbyr 74 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Rommene er innredet i varme farger med fine detaljer. Alle rommene har aircondition, minibar, kaffe- og tefasiliteter, TV, sikkerhetsboks og gratis Wi-Fi. Noen av rommene har balkong. Badene har dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Argento. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Treningsmuligheter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Qaliet Street
STJ 3255 St. Julian's

Koordinater

Latitude: 35.9206
Longitude: 14.4898

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer