Anantara Veli Maldives Resort

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,8
Fantastisk
383 anmeldelser

Hvis du er på utkikk etter det perfekte stedet for en eksklusiv ferie i romantiske omgivelser, så kan det innbydende voksenhotellet Anantara Veli Maldives Resort være det rette for deg og din elskede. Hotellet ligger på en liten, frodig øy i Sør-Malé-atollen på Maldivene, og her kan du glede deg til vakre, fine sandstrender, en avslappende atmosfære, gode fasiliteter og et høyt servicenivå. 

Når du først reiser uten barn, er det kanskje ikke noen grunn til å velge et hotell med bamseklubb og barnesvømming. Hvis du har muligheten, vil jeg anbefale deg å velge et hotell med en voksen profil, der fasiliteter og service er målrettet til deg og dine behov. På Anantara Veli Maldives Resort kan du glede deg til et flott «infinity»-basseng ved strandkanten og aktiviteter som yoga med havutsikt, matlagingskurs, snorkleturer og PADI-sertifiserte dykkerkurs. Hvis du foretrekker å være aktiv «på egen hånd», finnes det også fitnessenter og tennisbaner. Hvis du er glad i massasje, vil jeg anbefale deg å bestille tid i hotellets eget spa-senter som tilbyr et vell av selvforkjælende massasje- og skjønnhetsbehandlinger samt mulighet for å oppnå økt balanse i kropp og sinn med holistiske, ayurvediske behandlinger og dietter. 

Direkte adgang til lagunen

På Anantara Veli Maldives Resort venter det deg 67 pent innredede rom i bungalow-stil som enten ligger på øya eller som er bygd på påler i havet, der du har direkte adgang til lagunen via trapper fra terrassen din. Lagunen deles med hotellets to søsterhoteller, Dhigu Resort og Naadhu Maldives, og du kan bruke den gratis skyttelbåten mellom Anantara Veli Maldives Resort og de to andre øyene dersom du har behov for avveksling eller ønsker et større utvalg av fasiliteter. 

Romantisk middag på terrassen

Du kan bestille oppholdet på Anantara Veli Maldives Resort med både frokost, halvpensjon og fullpensjon. Frokosten serveres fra buffé i restauranten «73 Degrees», som ligger idyllisk til ved stranden. Her serveres også lunsj- og middagsbuffeen dersom du har bestilt flere måltider hjemmefra. Hvis du ønsker å utforske andre muligheter, finnes det flere à la carte restauranter der du (mot ekstra betaling) kan nyte velsmakende retter fra bl.a. det thailandske og japanske kjøkken. Du kan også bestille bord på en av restaurantene på de to søsterhotellene, Dhigu og Naadhu. Eller hva med å få servert en romantisk middag på din egen terrasse? Tidligere gjester roser maten på Anantara Veli Maldives Resort for å være velsmakende og variert. I det hele tatt får hotellet fine anmeldelser, og de aller fleste vil føle seg svært velkomne her. 

Derfor bør du velge Anantara Veli Maldives Resort

  • Fordi du gjerne vil bo på et «adults only»-hotell, som kun er for voksne
  • Her bor du eksklusivt og i rolige omgivelser
  • Du kan velge å bo i en «water-bungalow» på påler direkte i havet
  • Her finnes det et innbydende spa-senter med avslappende massasjebehandlinger
  • Her kan du velge å bo i bungalow med privat basseng

Godt å vite om Anantara Veli Maldives Resort

Hotellet er kun for voksne og har en aldersgrense på 18 år. Likevel er restaurantene åpne for gjester fra søsterhotellene, Anantara Dhigu og Naadhu Maldives, om kvelden, og derfor er det ingen aldersgrense her fra 18:30 til 21:00, så du kan forvente å møte barn i restaurantene. 

Hotellets gjester kan benytte seg av restaurantene og forskjellige fasiliteter på søsterhotellene Anantara Dhigu og Naadhu Maldives. Spør i resepsjonen for muligheter og detaljer. Noen aktiviteter og fasiliteter (f.eks. spa) kan være avgiftsbelagt eller stengt på grunn av årstid og vær.

A la carte-restaurantene er ikke inkludert i halv- og helpensjon, og maten der koster ekstra. På julaften og nyttår blir det lagt til en avgift for galamiddag. Lokal skatt kommer i tillegg.

Water-bungalows er bygget på påler i vannet med direkte tilgang til vannet i lagunen via en trapp fra din private terrasse.

Vær oppmerksom på at hotellet nås via en såkalt hurtigbåt som tar ca. 35 minutter fra Velana internasjonale lufthavn. Rundturstransport vil bli arrangert på felles basis sammen med andre hotellgjester. Kontakt ferieanlegget minst 72 timer i forveien for mer informasjon og instruksjoner. Kostnad for transport er rundt USD 340 per person T/R (tilgjengelig 24/7). Velger du et privat sjøfly er prisen betydelig høyere, ca 3000 USD for inntil 8 personer og én vei (tidene er begrenset og avhengig av været). Vi forbeholder oss retten til ev. prisendringer.

For typer som har speedboat i navnet eller complimentary Airport Transfers, er betydningen den samme. Det vil si at, i prisen på rommet inngår det felles transport med hurtigbåt.

Derfor skal du velge Anantara Veli Maldives Resort

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Strand nærmere enn 1½ km

Kart og avstander

Anantara Veli Maldives Resort har 67 pent innredede bungalower i forskjellige kategorier. Alle romkategorier har terrasse/uteområder samt fasiliteter som klimaanlegg, takvifte, TV, Wi-Fi, minibar, utstyr til å lage te og kaffe, safe samt badekåpe, tøfler og hårføner. Water-bungalowene er bygd på påler i havet med direkte adgang til havet via trapp fra terrassen.

For typer som har speedboat i navnet eller complimentary Airport Transfers, er betydningen den samme. Det vil si at, i prisen på rommet inngår det felles transport med hurtigbåt.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Anantara Veli Maldives Resort. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Balkong
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Mulighet for privat basseng
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

P.o. Box 2098
Veligandu

Koordinater

Latitude: 3.9671
Longitude: 73.5051

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer