Selini Suites

Kolimbári, Hellas

Detur
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Om hotellet

Selini Suites & Aquapark

Om det var helt opp til barna å velge hotell så tror vi at Selini Suite & aquapark skulle komme høyt opp på favorittlisten. Akkurat som navnet avslører så har hotellet en Aqua park som er ekstremt populær for alle barn som liker å bade. Dette er et velstelt og hyggelig hotell som passer for barn og voksne som ønsker å slappe av og nyte sol og bad i løpet av ferien. Flere sandfargede bygninger omgir den velholdte og frodige hagen. I hagen er det mange plener, palmer, busker og to flotte bassengområder, hvorav den ene har boblebad. For å gjøre ferien så enkel som mulig, er selvfølgelig All inklusive inngår og hotellets bufférestaurant føles lys og luftig med sitteplasser både innendørs og utendørs. Her serveres godt tilberedt tradisjonell gresk mat. Drikke er tilgjengelig fra bassengbaren. I Aquapark, som ligger 150 meter fra hotellområdet, er det også en bar som er en del av altomfattende tilbud i tillegg til at det også er tre bassenger, hvorav to med vannsklier, en for mindre barn med ni vannsklier og en for eldre med syv vannsklier. Den hyggelige Klapperstenstranden er en kort spasertur fra hotellet og det blir sjelden trangt her. For ekstra avslapning kan man besøke hotellets mindre SPA-avdeling som tilbyr ulike kroppsbehandlinger og massasjer. Hotellet har også et lite treningsstudio, biljard, bordtennis og en lobbybar.

Hotellet ligger i utkanten av Kolymbari. Der finnes et mindre utvalg av butikker og restauranter, byen er kjent for sine fiskerestauranter. Busser til Chania går en gang i timen utenfor hotellet.

Rommene

Innbydende og robust innredet rom med bakketerrasse eller balkong. Standardrom for to personer har en dobbeltseng eller enkeltsenger og er relativt små. Superior-rom for fire personer har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og soveplass i sovesofa for person 3 og 4 samt en liten kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr. Superior familierom for fire personer er litt større enn superior-rommene, men ellers er det samme. Da alle rommene er ganske små så anbefales ekstrasenger bare for barn.

Litt ved siden av de vanlige hotellbygningene er det et par mindre villaer med et eget lite bassengområde. Disse villaene inneholder juniorsuiter og maizonetterom. Juniorsuite for to personer med mulighet til en eller to ekstra senger. Juniorsuite med tilgang til basseng for to personer med mulighet for ekstra seng. Rommene ligger i første etasje og har direkte tilgang til et lite basseng via terrassen. I disse rommene aksepteres ingen barn. Maizonetterom for opptil fire personer. Dette rom er et etasjerom med stue med sovesofaer nede og et soverom oppe med dobbeltseng. Rommet har en åpen planløsning, og det er et bad og en balkong i begge etasjer.

Alle rommene har flislagt gulv, telefon, satellitt-TV, luftkondisjonering, safe mot ekstra kotsnad,

lite kjøleskap. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Romtyper

Standardrom for maks 2 personer

Superiorrom for maks 4 personer

Superior familierom for maks 4 personer

Juniorsuite for maks 3-4 personer

Juniorsuite med tilgang til basseng for maks 3-4 personer

Maizonetterom for maks 4 personer

Øvrig

Hotellet består av 6 bygninger i 3 etasjer. 168 rom. Bygget i 1997, renovert i 2004. Heis bare i hovedbygningen. Safe mot ekstra kostnad. All-inklusive mellom kl. 07.30-24.00 og mat til bestemte tidspunkter. Nøyaktige tider for restaurant og barer vil informeres ved ankomst til hotellet. Solsenger, parasoller, mat og drikke på stranden mot ekstra kostnad. 400 m til stranden. rullesteinstrand og grovkornet sand. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Kamisiana 0 m, Kolymbari sentrum 2 km. Chaniá sentrum 23 km. Lokalbuss 200 m Strand / turistområde med lokal trafikk. Gjeldende badelandet se under øvrig informasjon og for barn.

Hotellskatt

Hellas har innført en skatt på alle hotellovernattinger. Denne avgiften skal betales direkte til hotellet / leilighetshotellet ved innsjekking. Skattens størrelse reguleres av lengden på oppholdet og den offisielle klassifiseringen av overnattingsstedet. Vær oppmerksom på at Deturs klassifisering av overnattingsstedet kan skille seg fra den offisielle klassifiseringen. Se under øvrig informasjon.

1-2 stjerner: 0,50 euro per rom og natt

3 stjerner: 1,50 euro per rom og natt

4 stjerner: 3 euro per rom og natt

5 stjerner: 4 euro per rom og natt

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider