Proimos Lejligheder

Geráni, Hellas

Detur
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Om hotellet

Proimos Apartment

Dette koselige leilighetshotell består av to bygninger, hvorav den ene har ett- og toromsleiligheter og i den andre er de større leiligheter. Bygningene er omgitt av en velholdt, fantastisk frodig hage som har et koselig bassengområde med bassengbar som serverer forfriskende drikke og enklere retter. Hotellet har en rolig beliggenhet litt unna fra hovedgaten og til Geranis brosteinsstrand er det bare 100 meter, og lenger unna er det en større sandstrand med solsenger.

Buss- og taxiholdeplass, matbutikk og to populære restauranter ligger innen fem minutter fra hotellet. Gerani er en by med en klassisk gresk karakter med en hovedgate som har noen få små butikker og restauranter hvor livet går i et rolig tempo. Hvis man vil ha et større utvalg, det er gode bussforbindelser til både Platanias og Chania.

Leilighetene

Fine, romslige og innbydende leiligheter dekorert med lyse tekstiler og mørke tremøbler. Ettromsleiligheter / studio for tre personer har et soverom med to enkeltsenger med en kjøkkenkrok samt mulighet for en ekstra seng i sovesofaen.

To-roms leiligheter for fire personer har et soverom med to enkeltsenger og en stue med ekstra senger i en sovesofa og kjøkkenkrok. Treroms leiligheter for fem personer har to soverom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng og en stue med kjøkkenkrok og ekstra seng i sovesofaen.

Maizonette rom for 5 personer er en Duplex leilighet med et soverom på andre etasje med dobbeltseng eller enkeltsenger og stue med to sovesofaer og kjøkkenkrok.

Alle leilighetene har telefon, satellitt-TV, flislagt gulv, luftkondisjonering mot tillegg og balkong eller terrasse. Tekjøkken med to kokeplater, liten kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Badene har badekar med dusjtoalett og hårføner.

Leilighetstyper

Ettromsleilighet for 3 voksne

Toroms leiligheter for 4 personer

Treroms leiligheter for 5 personer

Maizonette rom (Duplex leilighet) for 5 personer

Øvrig

Hotellet består av 2 bygninger med 2 etasjer. 17 rom. Bygget mellom 1985-1998.  Renovert kontinuerlig. Ingen heis, safe mot tillegg. Ingen måltider inkludert. Solsenger og parasoller koster ekstra på stranden. Strand 100 m med brostein. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Gerani 300 m. Chania sentrum 12 km. Lokalbuss 300 m. Strand / turistområde med gjennomgangstrafikk. Nivåforskjeller på hotellet.

Hotellskatt

Hellas har innført en skatt på alle hotellovernattinger. Denne avgiften skal betales direkte til hotellet / leilighetshotellet ved innsjekking. Skattens størrelse reguleres av lengden på oppholdet og den offisielle klassifiseringen av overnattingsstedet. Vær oppmerksom på at Deturs klassifisering av overnattingsstedet kan skille seg fra den offisielle klassifiseringen. Se under øvrig informasjon.

1-2 stjerner: 0,50 euro / rom og natt

3 stjerner: 1,50 euro / rom og natt

4 stjerner: 3 euro / rom og natt

5 stjerner: 4 euro / rom og natt

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider