Hotel Gran Duca

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

7,7
Bra
1419 anmeldelser

Hotel Gran Duca er velegnet for deg som er på en korttidsreise, enten det du besøke Livorno på ferie eller på jobbreise. På tross av at hotellet ikke lever 100% opp til sine fire stjerner, er beliggenheten flott og utsikten fantastisk. 

De fleste som besøker Livorno er på reise til eller fra en av øyene som ligger utenfor kysten eller i forbindelse med en jobbreise. Livorno er ikke i seg selv en store feriedestinasjon, men byen har et veldig spennende sentrum der du kan rusle rundt og se på historiske og kulturelle attraksjoner.

Selv om mange av Livornos vakre bygninger ble ødelagt under andre verdenskrig, er det fortsatt en rekke interessante steder å se, herunder Venezia-distriktet, historiske kirker, Fortezza Vechia, Piazza dei Quattro Mori og Kunstgalleriet, bare for å nevne noen av stedene. Byen er pulserende og livlig og byr på fantastiske steder der du kan nyte lokal mat og et levende uteliv. Selvfølgelig er Livorno også en havneby, der både båter med gjester og gods ankommer og seiler ut.

Det beste med Gran Duca Hotel er beliggenheten. Hotellet ligger kun en 15 minutters spasertur fra en steinstrand og like foran Piazza dei Quattro Mori i sentrum og nær de store handlegatene. Foran Gran Duca Hotel har du utsikt over havnen og båtene som går til øyene Gorgona, Capraia, Sardinia og Korsika. Gran Duca Hotel tilbyr flott service og gode fasiliteter. 

Restauranten er definitivt prikken over i’en. Den har eksistert siden 1600-tallet og byr på hjemmelaget mat basert på lokale råvarer så langt det lar seg gjøre. I sommersesongen (når været tillater det) kan du få middagen servert utendørs på terrassen ved Piazza dei Quattro Mori. Før eller etter middag kan du nyte en drink i hotellbaren, som serverer forfriskninger, små forretter og enkel snacks.

Gran Duca Hotel har en liten velværeavdeling hvor du finner et treningsstudio, tyrkisk bad, boblebad og avslapningsrom.





Derfor skal du velge Hotel Gran Duca

  • Nærmeste flyplass: 21 km
  • Avstand til sentrum: ca. 4 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Resepsjonen er døgnåpen. Parkeringsplass kan benyttes mot betaling. Hotellet tilbyr baggasjeoppbevaring. For tilgang til spa og treningsrom tilkommer en ekstra avgift. 

Kart og avstander

  • Avstand til sentrum: ca. 4 km
  • Hyggelige Castiglioncello ved den toskanske kysten: ca. 21 km
  • Pisa med sitt skjeve tårn: ca. 25 km
  • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze: ca. 92 km
  • Pisa Flyplass: ca. 21 km (30m)
  • Firenze Flyplass: ca. 94 km (1h 20m)
  • Bologna Flyplass: ca. 179 km (2h 10m)
  • Roma Fiumicino Flyplass: ca. 298 km (3h 30m)
  • Roma Ciampino Flyplass: ca. 324 km (3h 40m)

Gran Duca Hotel tilbyr totalt 80 rom og suiter. Alle rommene har aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV, minibar, skrivebord og eget bad med dusj og hårføner. Noen av rommene har balkong.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Gran Duca. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Innendørsbasseng

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Piazza Giuseppe Micheli, 16-18
57123 Livorno

Koordinater

Latitude: 43.5496
Longitude: 10.3049

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Toscana

Vis flere