Las Piramides Resort

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

5,6 Gjesteanmeldelser

Las Piramides Resort ligger i Playa de las Americas på Tenerife, kun en kort gåtur fra stranden. Her tilbys ferieleiligheter i ulike størrelser, og du kan ta med din bedre halvdel, venner eller hele familien og nyte en ferie i den spanske solen. Kombiner enkelt late dager på stranden med shopping og utflukter på øya.

På Las Piramides Resort kan du velge mellom leiligheter i ulike størrelser, som alle har eget kjøkken og egen balkong/terrasse. Dette innebærer at du kan ta med hele familien på reisen og legge opp dagene slik du selv ønsker. Med eget kjøkken kan du enkelt tilpasse måltidene til alle familiemedlemmene, men det finnes også flere barer og resturanter i nærheten av hotellet.

Fra Las Piramides Resort har du ti minutters gangavstand til strendene Playa de las Americas og Playa de Troya. Begge steder har du godt med plass til både lek og avslapping i den spanske solen. Du kan også tilbringe dagen ved bassenget i hagen på hotellet. Der finner du også en bar der du kan kjøpe drikke og snacks fra morgen til kveld. På kveldene arrangeres dessuten underholdning av mange slag for både store og små. Vulkanen Teide ligger kun 20 minutter unna med bil. 

 

Derfor skal du velge Las Piramides Resort

  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Du kan bestille transport t/r mellom flyplassen og hotellet gjennom Solfaktor. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle rom mot betaling (med forbehold om endringer). Innsjekk er etter klokken 14.00. Vennligst opplys hotellet i forkant om din forventede ankomsttid. Heis finnes. Her ligger også en kafé der du kan kjøpe enklere snacks og lunsj. Eventuell turistskatt betales på stedet. Vennligst bemerk deg at du muligens må betale et depositum for leiligheten ved ankomst, som tilbakebetales ved avreise, forutsatt at leiligheten etterlates i opprinnelig tilstand. 

Las Piramides Resort er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Las Piramides Resort er ikke en del av Solfaktors program for øyeblikket.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Avstand til sentrum: ca. 200 m
  • Tenerife Sur Flyplass: ca. 18 km (20m)
  • Tenerife Norte Flyplass: ca. 81 km (1h 0m)

Las Piramides Resort består av 69 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle leilighetene er individuelt innredet i en klassisk stil med forskjellige farger og materialer. Leilighetene har balkong eller terrasse. Alle leilighetene har moderne fasiliteter som TV,  Wi-Fi (mot betaling), aircondition og pengeskap. De private badeværelsene er utstyrt med dusj og/eller badekar, badekåpe, toalett og hårføner. Leilighetene har privat kjøkkenkrok med komfyr, spiseplass, kjøleskap og kjøkkenredskaper. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Las Piramides Resort. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar
  • 2 eller flere soverom
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Calle Victor Zurita Soler, 4
38660 Playa De Las Américas

Koordinater

Latitude: 28.0630
Longitude: -16.7287

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer