Hotel Riu Cabo Verde

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,3
Fantastisk
1668 anmeldelser

Her har du et godt likt All Inclusive resort, kun for deg som er voksen.  I tillegg til den fine plasseringen ved stranden, kun et par kilometer vest for Santa Marias sentrum, har du herlige bassengområder her, adgang til spa-anlegg, barer og restauranter.  dessuten kan du veksle mellom sol og bading med flere morsomme aktiviteter, både på land og i vannet. 

Hotel Riu Cabo Verde er altså et feriested for det voksne publikum. Og et feriested med 24 timers All Inclusive, med alt som det innebærer. Så har du den perfekte beliggenheten ved stranden og nærheten inn til sentrum av byen. Avstanden til vannet kan variere, avhengig av hvor du befinner deg på området. I luftlinje kan det være alt fra 600 meter til 150 meter. Inn til sentrum av Santa Maria er det, som allerede nevnt, bare et par kilometer, men siden du bor med All Inclusive, trenger du ikke å dra noen steder, hvis du ikke føler for det. Hotellet har nemlig en rekke barer og restauranter, der du kan spise og drikke godt.

4 restauranter, 6 barer (som inkluderer strandbar, bassengbar og kaffebar) venter på deg sammen med et hav av forskjellige aktiviteter. Promenade heter hovedrestauranten som har en herlig terrasse. Utenom den, har du Kulinarium, Sofia - som er en italiensk restaurant og restaurant/grill Santa Maria som du finner ved bassenget. 
Når det kommer til godt drikke, har du Daiquiri som er en lobbybar, der du kan bestille litt godt og blandet, som du også kan gjøre på Boavista som har terrasse. Botafogo finner du ved bassenget, med muligheten til å svømme inn til baren, noe gjestene setter pris på, særlig på dagens varmeste timer. Ytterligere barer du kan velge mellom er Batucada Plaza Bar og Sal Beach Bar.  Og til sist har du Pâtisserie, kaffebaren du besøker når du lengter etter en god kopp kaffe. 

Det er som sagt mye å gjøre de dagene du ikke vil ligge horisontalt ved vannkanten eller bassengkanten. En del aktiviteter og underholdningsprogrammer finner du på Hotel Riu Funana, et hotell som ligger ved siden av.  Eksempelet på disse aktivitetene er kajakkturer, snorkling, pedalbåter, strandvolley, dykkertimer og aerobictimer. Dessuten kan du bruke treningsrom, boblebad, dampbad og nyte levende musikk og show inne på feriestedet.

Derfor skal du velge Hotel Riu Cabo Verde

  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Voksenhotell for deg som har fylt 18 år. Resepsjon 24/7. Vi tar forbehold om eventuelle endringer programmet.

All inclusive konseptet på dette hotellet innebærer blant annet variert frokostbuffet med matlagingsstasjoner, kontinental frokost/snacks. Lunsj som buffet; også her har du matlagingsstasjoner, desserter og lettere måltider i restauranten inntil bassenget. Middagen er også som buffet, med retter tilberedet der og da, samt spesielle temakvelder (2 ganger i uken). Mot reservasjon kan du også besøke restaurant Kulinarum som byr på à la carte, grillbuffet samt italienske restaurant à la carte. Når det kommer til drikke, så er lokalt drikke inkludert (alkoholfritt og alkoholholdig) og minibaren fylles opp.

Som aktiviteter har du treningsaktiviteter i grupper, strandvolleyball, kajakk, snorkelutstyr, pedalbåter og 1 introduksjonskurs i dykking i bassenget.  Også inngang til treningsrom, boblebad og dampbad. Vannsportene er de dagene hvor været tillater det. Dagsprogram for underholdning. Levende musikk, show og fri entré til discoteket Pacha, inkludert drikke (åpent seks dager i uken).

Dresskode for restaurantene. Som gjest får du et All Inclusive-armbånd som skal brukes under hele oppholdet. Behandlinger betales på stedet.

Et av bassengene er oppvarmet på vinterstid. På nabohotellet Riu Funana har du en sportsbar, Pacha-discoteket og Renova Spa Wellness Centre.

OBS! All inclusive-konseptet bestemmes lokalt av hotellet og kan endres i løpet av sesongen. Det aktuelle programmet får du ved ankomst til hotellet. All inclusive inkluderer alltid frokost, lunsj og middag (vanligvis i hotellets buffetrestaurant) samt snacks som f.eks. is og et utvalg lokale drikkevarer (vanligvis på bestemte tidspunkter).

Har du bestilt et opphold med All inclusive (uansett om det er light, plus eller noe annet) er det ikke alltid at alle barene og restaurantene på hotellet inngår i All inclusive-konseptet. Ønsker du likevel å benytte deg av de stedene som ikke inngår, betaler du ekstra for mat og drikke direkte på stedet.

Kart og avstander

  • Amilcar Cabral Intl Flyplass: ca. 18 km (20m)

Det er 500 rom på hotellet. Innredning og stil er den samme og det gjelder også komforten. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV, Wi-Fi, minibar, sikkerhetsboks, vannkoker og bad med dusj/badekar samt hårføner. Rommene har balkong eller terrasse.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Riu Cabo Verde. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Mulighet for All inclusive
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Cabocan Lote A2-a3
Santa Maria

Koordinater

Latitude: 16.5955
Longitude: -22.9238

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer