Sunflower Apart

Side, Tyrkia Vis på kart

More about facilities ▼

Antall

  • Number of etasjer: 5
  • Number of leiligheter: 27

Andre

  • Bygget: 1997
  • Lokalt sentrum: 200 m
  • Strand: 30 m
  • Inkluderte måltider: Ingen

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Sunflower Apart er et koselig lite leilighetshotell med fantastisk beliggenhet nær den lange og barnevennlige stranden, og med behagelig gangavstand til gamlebyen i Side.

Her finner man et koselig bassengområde med basseng og separat barnebasseng. Hotellets restaurant ligger ved strandpromenaden der man kan sitte og koble av, spise eller bare ta en drink, med utsikt over stranden. Solstoler og parasoll på stranden er gratis for hotellets gjester.Blir man lei av å ligge på stranden kan man spille dart eller bordtennis.

Leilighetene

Små og enkle toromsleiligheter med soverom som har dobbeltseng eller to separate senger, samt stue med sovesofa. Tekjøkken med kjøleskap, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. Alle leiligheter har luftkondisjonering (mot avgift), telefon, tv, vannkoker og flislagt gulv. Balkong. Baderom med wc, dusj og hårtørker.

Leilighetstyper

Toromsleiligheter for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig

Strand- og turistområde. Hotellet består av 27 leiligheter i én bygning. Musikk fra nærliggende restauranter og barer kan oppleves som forstyrrende. Minisafe i resepsjonen (mot avgift). Trapper på hotellområdet. Ingen heis. Gratis WiFi i restauranten. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: 200 m., Side sentrum: 1,3 km.

Vis på kart

Kart