Heritance Negombo

Negombo, Sri Lanka

Vis på kart

Fasiliteter

  • Internett
  • Bar
  • Basseng

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Når du har Heritance Negombo i Negombo som overnattingssted, bor du på stranden, rett rundt hjørnet for Negombo strand og 5 minutters gange unna Negombo strandpark. Dette hotellet med hele 4,5 stjerner ligger 24,1 mi (38,8 km) unna Pettah marked og 26,3 mi (42,3 km) unna Galle Face Green.

Ta deg noe å spise på B-BUMS restaurant , en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi, concierge-tjenester og hall.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. .

Flyplasstransport er tilgjengelig døgnet rundt etter avtale. Kontakt hotellet for å ordne dette på forhånd. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for å gjøre en avtale.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart