Austria Trend Hotel Doppio

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,0
Fantastisk
4587 anmeldelser

Austria Trend Hotel Doppio ligger midt i Neu Marx, Wiens sentrum for media og teknologisk forskning. Her er du omgitt av interessant arkitektur, som for eksempel et T-Center, som har vunnet flere priser for sin avantgarde design. Med offentlig transport kan du komme deg til sentrum av Wien på bare 20 minutter. Hotellet har en frokostsal og et treningsstudio hvor du kan svette litt ekstra dersom en dag i byen ikke var nok.

Vil du blande gammel og ny arkitektur på turen til Wien? Da kan du lese videre om Austria Trend Hotel Doppio, som ligger mellom forretningskomplekset T-Center og den blomstrende utviklingssonen Neu Marx i den sørøstlige delen av byen. Her har du muligheten til å ta innover deg noe av den østerrikske hovedstadens mest imponerende samtidsarkitektur – samtidig som du kan komme deg til sentrum av byen på kun 20 minutter og oppleve de mer klassiske bygningene som byr på lang historie og hyggelige omgivelser.

På Austria Trend Hotel Doppio bor du i komfortabelt møblerte rom hvor du kan hvile deg mellom alle turene i byen. Om morgenen kan du se frem til en god start på dagen i frokostrommet, hvor det serveres en tradisjonell østerriksk frokost med alt fra frisk frukt og sprø bakverk til sunn müsli og andre regionale produkter. Selvfølgelig tilbys også et bredt utvalg av forfriskende juice, aromatiske teer og deilige kaffespesialiteter.

Dersom du velger Austria Trend Hotel Doppio i Wien (Landstrasse) som overnattingssted vil du bare være en 5 minutters kjøretur fra Wiener Staatsoper og 6 minutter fra Wien julemarked. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 1,3 mi (2,1 km) unna Wiener Prater og 1,9 mi (3 km) unna Ernst Happel stadion.

Som gjest på Austria Trend Hotel Doppio kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.30 mot et tillegg.

Derfor skal du velge Austria Trend Hotel Doppio

  • Nærmeste flyplass: 19 km
  • Avstand til sentrum: ca. 4.4 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er Wi-Fi i alle områder (med forbehold om endringer). Heis finnes.

Enkelte fasiliteter og deltakelse i aktiviteter kan være avgiftsbelagt og bestilles og betales på stedet.

Turistskatt betales på stedet.

Hotellet ligger ca. 4 kilometer fra sentrum.

Privat parkering er tilgjengelig på hotellet (mot en avgift og med forbehold om tilgjengelighet).

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.



Kart og avstander

  • Avstand til sentrum: ca. 4.4 km
  • Matmarkedet "Naschmarkt": ca. 3.7 km
  • St. Stefans Domkirke (Stephansdom): ca. 3.7 km
  • Natur- og Kunsthistorisk Museum i Wien: ca. 4 km
  • Keiserpalasset i Wien: ca. 4 km
  • Wiens kulturelle kjerne, Museums Quartier: ca. 4.2 km
  • Den historiske bydelen Innere Stadt: ca. 5 km
  • Schönbrunn dyrehage og slott: ca. 9 km
  • Wien Flyplass: ca. 19 km (30m)

Overnatt i et av de 155 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet. Rommene har safe med plass til bærbar PC og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig.

Austria Trend Hotel Doppio tilbyr 155 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i klassisk stil med forskjellige farger og forskjellige materialer.

Rommene har fasiliteter som TV, wifi og safe. De private badene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Austria Trend Hotel Doppio. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Hotellbar
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Rennweg 99 / Rinnböckstraße 1
1030 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.1862
Longitude: 16.4034

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Wien-regionen

Andre hoteller Wien

Vis flere