Pytloun Kampa Garden Hotel Prague

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,3
Fantastisk
1940 anmeldelser

Hvis du vil bo i et av Prahas hyggeligste og mest sjarmerende kvartal, så skal du se nærmere på øya Kampa, som ligger på venstre side av elven Vltava og like sør for Karlsbroen. Her kan du bo på et av byens små koselige boutiquehoteller som til og med har en liten terrasse som vender ut mot kanalen, hvor du kan kose deg etter en dag full av opplevelser.

De fleste turister oppdager den slett ikke – altså øya Kampa, som ligger i Mala Strana-området, fordi de går rett over Karlsbroa og fortsetter opp mot byens imponerende slott. Og det er faktisk synd, for Kampa er en av byens absolutte perler, og kalles også for Prahas Venezia. I tillegg til de koselige små husene, er det også en nydelig park hvor lokalbefolkningen liker å gå turer. I tillegg er det et rimelig utvalg av små, gode restauranter, og på flere av dem har du også muligheten til å nyte måltidene dine med utsikt til elven Vltava  og Karlsbroen – hva mer kan man ønske seg.

Pytloun Kampa Garden Hotel Pragueer et koselig og veldig populært hotell med mange stamgjester. De setter stor pris både på beliggenheten, men også den gode servicen - Kampa Garden er et virkelig fint lite hotell, som har blitt totalrenovert de siste årene, og derfor fremstår det også i god stand og med en komfortabel og tidsriktig innredning. Hotellet, som er innredet i en av øyas eldste bygninger, har også det store plusset at det er en liten terrasse som vender direkte ut mot kanalen og hvor du har muligheten til å kose deg med en kjølig forfriskning etter dagens mange opplevelser.  Du kan bestille frokost daglig, samtapas  mellom kl. 14-20.

Derfor skal du velge Pytloun Kampa Garden Hotel Prague

  • Nærmeste flyplass: 14 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1.1 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje

Greit å vite

Resepsjon er åpen 24/7, men hvis du forventer å ankomme sent (etter klokken 21:00), vennligst kontakt hotellet i god tid i forveien for å avtale sen innsjekk. Det er mulig å sjekke inn online - for mer info kontakt resepsjonen.

Lokal turistskatt betales på stedet. Et depositum kan kreves ved ankomst.

Parkering er tilgjengelig mot en kostnad. Forhåndsbestilling er nødvendig.

Kart og avstander

  • Gamlebytorget (gamlebyen), Staromestske Namesti - ca. 1 km 
    Hvor innen 500 m kan du også besøke: 
    - Tycho Brahes grav ved Týnkatedralen
    - Astronomisk klokke i Praha
    - Josefov, det jødiske kvarteret
    - Den eksklusive handlegaten, Parížská
    -Karlsbroen 
  • "Mini-Eiffeltårnet" på Petrin-høyden - ca. 1 km
  • Praha slott, Pražský Hrad - ca. 1 km
  • Praha ZOO - ca. 7 km
  • Praha Flyplass (Václav Havel Airport Prague) - ca. 13 km

Hotellet har 35 rom i forskjellige størrelser og kategorier. De er utstyrt med satellitt-TV, Wi-Fi, minibar, kaffe-og tefasiliteter, safe, telefon og bad med dusj eller badekar og hårføner.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Pytloun Kampa Garden Hotel Prague. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • 2 eller flere soverom

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

U Sovovych Mlynu 9
110 00 Prague

Koordinater

Latitude: 50.0857
Longitude: 14.4078

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Tsjekkia

Andre hoteller Praha

Vis flere