Holiday Club Puerto Calma

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,8
Meget bra
626 anmeldelser

Leilighetshotellet Holiday Club Puerto Calma ligger vakkert til med utsikt utover småbåthavnen i Puerto Rico på Gran Canaria. Her bor du i trivelige leiligheter, hvor du føler deg velkommen, og det er plass til hele familien – og alt i er gangavstand fra nærmeste strand. Se frem til å nyte bekymringsfrie dager ved bassenget eller på din egen terrasse, der du kan sitte ned i en solstol og nyte de vakre solnedgangene som farger hav og himmel i herlige farger. 

Det veletablerte og barnevennlige leilighetshotellet Holiday Club Puerto Calma ønsker deg velkommen til en koselig og trivelig atmosfære. – Her vil hele familien trives. Her kan du se frem til en strålende utsikt ut over havet og den pittoreske havnen i Puerto Rico. Spaserturen til byens strand, Playa de Puerto Rico, tar cirka 10 minutter. Det er med andre ord det perfekte stedet for deg som har lyst til å kombinere rolige stunder på hotellet med avslapning og lek på stranden og livlige stunder i sentrum, der du finner flere restauranter, barer og butikker du kan besøke.

På Holiday Club Puerto Calma finnes det flere fasiliteter du kan nyte, som gjør reisen bekvem og bekymringsfri. Ved det store bassenget kan du nyte litt avkjøling og skjønne stunder mens de lune Atlanterhavs-vindene bidrar med behagelig friskhet. Bassenget er omgitt av en stor solterrasse. Her kan du kjøpe snacks og drikke i baren. Alle leiligheter er utstyrt med et kjøkken, der du kan lage egne måltider. Men skulle du derimot ha lyst til å slippe det en kveld, kan du i stedet besøke hotellets restaurant som iblant har temakvelder og byr på livemusikk. Alternativt kan du finne trivelige restauranter i sentrum av Puerto Rico. Har du lyst til å være på farten når du er på ferie på Gran Canaria, har du flere forskjellige utfluktsmål i nærheten. Spør personalet om mer informasjon om for eksempel delfinsafari, jeepsafari og utflukter til Palmitos Park Holiday World og Waterpark Adventures – de kan hjelpe deg med å organisere turen.

Derfor skal du velge Holiday Club Puerto Calma

  • Nærmeste flyplass: 49 km
  • Nærmeste strand: ca. 650 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Siden dette er et leilighetshotell, rengjøres leilighetene 3-5 ganger i uken og håndklær skiftes maksimalt 3-5 ganger i uken. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig i alle områder (med forbehold om endringer). Vennligst informer hotellet om din beregnede ankomsttid. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffé er tilgjengelig hver dag 08:30-11:30 mot et gebyr (kan endres). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær oppmerksom på at du kan bli pålagt å betale et depositum for leiligheten ved ankomst, som refunderes ved avreise dersom leiligheten forlates i opprinnelig stand.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet gjennom oss.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 650 m
  • Den hyggelige havnen Puerto de Morgan: ca. 12 km
  • Sandbankene ved Maspalomas: ca. 22 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 24 km
  • Gran Canarias landemerke Roque Nublo: ca. 47 km
  • Las Palmas Flyplass: ca. 49 km (40m)

Holiday Club Puerto Calma har 114 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle leiligheter er individuelt innredet i en moderne stil med forskjellige farger, møbler og materialer. Leilighetene har balkong eller terrasse, noen med utsikt ut over havet, andre med utsikt mot landskapet rundt hotellet. Alle leiligheter har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og minibar. Rommene har eget bad med dusj, badekåpe og hårføner. Leilighetene har eget kjøkken med kjøleskap, ovn, mikrobølgeovn, kjøkkenredskaper og separat spiseplass.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Holiday Club Puerto Calma. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Oppvarmet basseng (evt. sesongåpent)
  • 2 eller flere soverom
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Avenida Joaquin Blanco Torrent 2
35130 Puerto Rico

Koordinater

Latitude: 27.7832
Longitude: -15.7078

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer