Doramar

Benalmádena, Spania

7 netter Vis på kart
Loveholidays
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Doramar Apartments ligger midt i hjertet av den populære feriestedet Benelmadena, og bare 150 meter fra en fantastisk sandstrand. Dormar Apartments ligger perfekt til for å få mest mulig ut av både stranden og det pulserende sentrum, ideelt plassert, enten det er en avslappende strandferie eller en morsom ferie i solen du leter etter!

Dormar-leilighetene består av leiligheter med 1 soverom, som er romslige og rene, og er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt så komfortabelt som mulig, inkludert en kjøkkenkrok med komfyr og kjøleskap, spisestue med åpen planløsning og stue, air condition, eget bad, WiFi, satellitt-TV og safe, med barnesenger er også tilgjengelig på forespørsel (mot et pristillegg).

Hotellet har et stort utendørsbasseng, solterrasse og hager, som er det perfekte stedet for å slappe av, slappe av og nyte det spanske solskinnet! Det finnes en restaurant på hotellet, samt en bar som serverer drinker og snacks hele dagen, med en matbutikk på stedet som selger alle nødvendige nødvendigheter for selvhusholdning.

Hvis du velger å våge deg ut av leilighetene, er det et bredt utvalg av butikker, barer og restauranter innen gangavstand (spesielt langs promenaden), så det er rikelig med valg når du spiser ute og mye underholdning som tilbys i om kvelden. Det er mange ting å se og gjøre i Benalmadena, med et sjølivsenter, dolphin sanctuary, sjarmerende marina og en pittoresk park, alt innen lett avstand fra leilighetene. Tivoli World fornøyelsespark ligger også i nærheten, som er sikker på å bli en hit med små barn, samt Aqualand vannpark i Torremolinos (bare en kort busstur unna).

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering