Diamond Premium Hotel & SPA

Titreyengöl, Tyrkia

Detur
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Om hotellet

Diamond Premium hotel

På Diamond Premium hotell bor du ved siden av den vakre Manavgat elven i et grønt naturområde like utenfor ferieparadiset Side. Her kan du unne deg en avslappende ferie på et førsteklasse hotell og passer dem som ønsker å bo komfortabelt med mange fasiliteter i området. Hotellet består av en hesteskoformet bygning rundt bassengområdet og hagen. Hotellet har et stort hovedbasseng og et stort barnebasseng for de minste barna, samt et basseng med seks vannsklier som er åpen et par timer om dagen. Stranden ligger 300 m unna, og der kommer man til via en kort spasertur langs en liten furuskog. På stranden er det solsenger og en strandbar for hotellets gjester. Hotellets store Ultra-all inclusive utvalg inkluderer noe å spise og drikke nesten når som helst på dagen. Hotellet har flere barer med drikke og snacks, en bufférestaurant, to à la carte-restauranter, et patisserie og en nattklubb.

Selvfølgelig er det aktiviteter på dagtid så vel som på kvelden. Ulike sportsaktiviteter og basseng leker arrangeres på dag og kveldsunderholdning med fargerike show og annen underholdning i hotellets regi. Barna har sin egen miniklubb med underholdning tilpasset dem. For de dagene du vil tenke på helse og velvære litt ekstra, er det et treningsstudio og hotellets store SPA-avdeling der, er det mange forskjellige behandlinger å velge mellom, men det koster ekstra.

Hotellet ligger omtrent 9 kilometer mot øst Side. Busser til sentrum stopper i nærheten, og gjør det enkelt å besøke Side med alle sine små smug og vakre havneområder.

Rommene

Komfortable, romslige og fine rom innredet i hvitt, beige og rosa med balkonger. Standardrom for maks 3 personer har to enkeltsenger eller en dobbeltseng og muligheten for en sammenleggbar ekstra seng. Juniorsuite for maks 2 personer har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en stue. Familierom er i to varianter med ett eller to bad. Rommene har en dobbeltseng og to enkeltsenger.

Alle rommene har telefon, minibar med daglig påfylling, luftkondisjonering, safe mot ekstra kostnad, satellitt-TV og laminatgulv. Bad med dusj og dusjkabinett, toalett og hårføner. Handikaprom kan bestilles ved forespørsel.

Romtyper

Standardrom for maks 3 personer

Juniorsuite for maks 2 personer

Familierom med bad for maks 4 personer

Familierom med to bad for maks 4 personer

Øvrig

Hotellet består av 1 bygning i 7 etasjer. 496 rom. Bygget i 2015, renovert kontinuerlig. Heis. Safe mot tillegg. All-inclusive døgnet rundt og mat til bestemte tidspunkter. Nøyaktige tider for restaurant og barer vil informeres ved ankomst til hotellet. Solsenger, soltak, mat og drikke på stranden er inkludert. Strand 300 m. Sandstrand og småstein. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet har også frisør, fotograf og butikker. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Titriyengöl sentrum 2 km. Side sentrum 9 km. Lokalbuss 500 m. Musikk rundt bassengområdet kan oppfattes som høyt. Turist/naturområde. Strand og hotellområde utenfor byområdet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider