Hotel Miro

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,3
Fantastisk
1575 anmeldelser

Hotel Miro er et lyst og innbydende hotell i Bilbao, nær Guggenheim-museet i sentrum. Her kan du starte dagen med en frokost, før du begir deg ut for å oppleve byen. Du kan lett komme deg rundt til fots til flere restauranter, parker og severdigheter. Etter en lang dag full av opplevelser kan du skjemme bort deg selv i hotellets velværeområde med en skjønn massasje eller ta noe å drikke fra selvbetjeningsbaren.

Vil du bo på et lyst og moderne hotell, med moderne fasiliteter og gode forutsetninger for et behagelig opphold i Bilbao? Da bør du virkelig lese virkelig om Hotel Miro. Hotellet har en god og sentral beliggenhet i Bilbao, bare et steinkast fra det populære Guggenheim-museet. Hver dag kan du starte med en frokost på hotellet, eller kanskje du foretrekker å besøke treningsrommet før frokosten? Treningsrommet har forskjellige typer treningsmaskiner og kan fritt brukes av hotellets gjester.

Som tidligere nevnt, bor du nær det populære Guggenheim-museet og hvis du er interessert i å besøke flere av byens museer, så ligger Bilbao Fine Arts museum knapt 150 meter unna. Du kan også gå på en spasertur i parken ved siden av museet, før det er på tide med noe lunsj. Det er flere restauranter i området, så her er det masse muligheter for å stille sulten. Vel tilbake på hotellet, kan du koble av med en drink i selvbetjeningsbaren, kanskje i selskap med en god bok? Du kan ta en titt i hotellets lille bibliotek, hvis du ikke har tatt med deg en bok hjemmefra. Vil du skjemme bort både kropp og sjel litt ekstra, kan du bestille tid for massasje eller skjønnhetsbehandling i hotellets velværeområde. 

Derfor skal du velge Hotel Miro

  • Nærmeste flyplass: 8 km
  • Avstand til sentrum: ca. 300 m
  • Internettilgang / WiFi
  • I by eller landsby

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Frokostbuffeten er tilgjengelig mot betaling, hver morgen mellom kl. 07.30-10.30 (hverdager) og kl. 08.00-11.00 (helgene). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Vennligst kontakt hotellet god tid i og gi beskjed om din forventede ankomsttid. Det er heis på hotellet. Vær obs på at det ikke er parkering på hotellet, men det er offentlig parkering i området. Turistskatt betales på stedet. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig på hele hotellet (med forbehold om eventuelle endringer). Treningsrommet er åpent 24 timer i døgnet og er gratis å bruke for hotellets gjester. Behandlinger i velværeområdet bestilles og betales på stedet.

Kart og avstander

  • Avstand til sentrum: ca. 300 m
  • Gondolbroen Vizcaya: ca. 16 km
  • Bilbao Flyplass: ca. 8 km (20m)
  • Santander Flyplass: ca. 99 km (1h 10m)
  • San Sebastian Flyplass: ca. 120 km (1h 30m)

Hotel Miro har 50 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Samtlige er lyst innredet i en enkel og moderne stil. Alle er utstyrt med klimaanlegg, smart-TV, te- og kaffefasiliteter, gratis flaskevann, minibar, telefon, sikkerhetsboks samt strykeutstyr (på forespørsel). Badene er utstyrt med WC, dusj og/eller badekar, hårføner samt toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Miro. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Alameda Mazarredo, 77
48009 Bilbao

Koordinater

Latitude: 43.2668
Longitude: -2.9367

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer