Le Meridien Khao Lak Resort & Spa

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,3
Fantastisk
1302 anmeldelser

Le Meridien Khao Lak Resort & Spa ligger på den hvite sanden på Bangsak-stranden i Khao Lak, Thailand, nord for Phuket internasjonale lufthavn. Dette feriestedet passer både deg som reiser med familie, med din bedre halvdel eller alene. Hit bør du dra hvis du foretrekker et sted som ligger tilbaketrukket og byr på trivelige omgivelser med direkte tilgang til havet.

Hvis du velger Le Meridien Khao Lak Resort & Spa som ditt overnattingssted når du skal besøke Takua Pa, bor du på stranden og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Bang Sak og Ban Thap Tawan-stranden. Dette resort-hotellet med hele 5 stjerner ligger 8,3 mi (13,3 km) unna Takuapa sykehus og 6,6 mi (10,6 km) unna Baan Nam Kem tsunami minnepark.

Dette resort-hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på internasjonale retter på The Nest, en av dette resort-hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en strandbar, en bassengbar og 4 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.

Provinsen Phang Nga ligger langs Thailands vakre Andaman-kyst, og ønsker deg velkommen til et fredelig tilfluktssted utenfor de travle turistråkkene. Med sine uberørte strender, majestetiske klipper og frodige regnskoger tilbyr stedet et avslappende og naturskjønt miljø for de som søker fred og ro. Området er også en utmerket base for å utforske de omkringliggende nasjonalparkene, snorkle i krystallklart vann og oppleve den lokale kulturen og maten – pluss at det er et populært reisemål for avslapning og eventyr. Når du bor på Le Meridien Khao Lak Resort & Spa, er du rett ved sjøen i Phang Nga, omtrent en 15-minutters kjøretur fra Khao Lak by. 

På dette hotellet kan du se frem til en ferie med fokus på avslapning, sol og bading. Her bor du tilbaketrukket, ved havet og har tilgang til store hager med flere bassenger og solterrasser. Noen boenheter har også private terrasser med direkte tilgang til bassenget. I hotellets helseavdeling kan du også skjemme bort kropp og sjel litt ekstra og booke deg inn for en deilig massasje eller behandling, samt trening med utsikt over de vakre omgivelsene som omgir stedet.

Når sulten melder seg, har du flere forskjellige alternativer. Hotellet tilbyr seks forskjellige restauranter hvor du kan smake på alt fra thailandske spesialiteter til internasjonale klassikere og andre kulinariske herligheter. I tillegg til dette er det også flere barer, ved stranden og ved bassenget, hvor du kan bestille forfriskninger og snacks fra morgen til kveld.

Fasiliteter

Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 3 utendørsbassenger, 2 boblebad og et døgnåpent helsestudio. Dette resort-hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg rundt med hotellets buss (mot et tillegg), som går innen et område på 20 kilometer.

Gjester har tilgang til blant annet limousin-/privatbiltjenester, en PC-stasjon og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Takua Pa? Som en av dette resort-hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 667 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten.

Avgifter & viktig informasjon

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: THB 1000 per dag

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. THB 694 for voksne og THB 347 for barn
  • Avgift for flyplasstransport: THB 1820 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 7)
  • Avgift for ekstraseng: 1600.0 THB per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Greit å vite

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og kl. 18.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette resort-hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Opptil 2 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er nødvendig med bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.
  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Overnattingsstedet rengjøres og desinfiseres med elektrostatisk spray; det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C; rommene forsegles etter rengjøring.
  • Personlig verneutstyr, inkludert masker, vil være tilgjengelig for gjester.
  • Det er innført tiltak for å sikre fysisk avstand; de ansatte bruker personlig verneutstyr; det er beskyttelsesglass mellom de ansatte og gjestene i hovedområdene; de ansatte sjekkes for feber med jevne mellomrom; gjestene kan be om å bli sjekket for feber; gjestene får håndsprit.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Ekstra tiltak for å sikre mathygienen er iverksatt.
  • Mat i individuell innpakning er tilgjengelig til frokost, lunsj og middag, samt fra romservice.
  • Hvert gjesterom vil stå ubrukt i minst 24 timer mellom hvert opphold.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test (PCR-test) eller bevis på full COVID-19-vaksinasjon.
  • Kravet om negativ COVID-19-test gjelder for alle gjester over 6, og testen må være tatt maksimalt 72 timer før innsjekking. Kravet om COVID-19-vaksine gjelder for alle gjester over 6 år, og gjestene må ha fått siste dose minst 14 dager før innsjekking.
  • Overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Safety and Health Administration (Thailand) og Commitment to Clean (Marriott).
  • Dette overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Safe Travels (WTTC – global).

Innsjekkingsinstruksjoner

Dette overnattingsstedet tilbyr transport fra flyplassen (betaling kan kreves). For å avtale henting må gjestene kontakte overnattingsstedet 24 timer før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen. En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst. 

  • Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler
  • Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kan være påkrevd ved innsjekking, i tilfelle det skulle oppstå uforutsette utgifter
  • Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt
  • Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet
  • Dette overnattingsstedet godtar kontanter
  • Dette overnattingsstedet forbeholder seg retten til å autorisere gjestenes kredittkort før ankomst.
  • Overnattingsstedet har sikkerhetstiltak som karbonmonoksidalarm, røykvarsler, sikkerhetssystem, førstehjelpsskrin og vindusgitter

Derfor skal du velge Le Meridien Khao Lak Resort & Spa

  • Nærmeste flyplass: 94 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er Wi-Fi i alle områder (med forbehold om endringer). Heis finnes.

Enkelte fasiliteter og deltakelse i aktiviteter kan være avgiftsbelagt og bestilles og betales på stedet.

Turistskatt betales på stedet. Bassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og 18.00.

Forhåndsreservasjoner er nødvendig for massasjer og behandlinger - reservasjoner kan gjøres ved å kontakte dette overnattingsstedet før ankomst ved hjelp av kontaktinformasjonen i bestillingsbekreftelsen.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand (Hat Thap Tawan): ca. 100 m
  • Avstand til sentrum: ca. 21 km
  • Opplev den rolige stemningen ved Wat Phra Thong-tempelet: ca. 99 km
  • Khao Phanom Bencha National Park: ca. 153 km
  • Phuket Flyplass: ca. 94 km (1h 40m)
  • Krabi Flyplass: ca. 157 km (2h 50m)

Le Meridien Khao Lak Resort & Spa tilbyr 269 rom, suiter, studioer og villaer i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i klassisk stil med lyse farger og ulike materialer. Det er mulig å bestille rom med balkong eller terrasse, og eventuelt utsikt over havet eller bassenget, på dette hotellet. Noen rom har terrasse med direkte tilgang til fellesbassenget.

Rommene har fasiliteter som TV, wifi, air condition (slått på avhengig av sesong), minibar og safe. De private badene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.

Vær oppmerksom på at ettromsleilighetene og villaene ikke har eget kjøkken/kjøkkenkrok.

Føl deg som hjemme i et av de 269 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og minibar. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og hårføner.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Le Meridien Khao Lak Resort & Spa. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar
  • 2 eller flere soverom
  • Mulighet for privat basseng
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

31 Moo 7 Bangmoung Takuapa Dis
82190 Takua pa

Koordinater

Latitude: 8.8045
Longitude: 98.2588

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer