Bluesun Holiday Village Afrodita

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,9
Meget bra
841 anmeldelser

Bluesun Holiday Village Afrodita ligger i Tucepi, en nydelig kystby ved Adriaterhavet, omtrent 1 times kjøring sør for Split i Kroatia. Her ønskes du velkommen til et idyllisk reisemål, hvor du har mulighet til å tilbringe hyggelige dager i solen, enten ved bassenget eller ved sjøen foran hotellet. Med tilgang til flere ulike fasiliteter kan du kombinere late dagene med ulike aktiviteter. Ta med hele familien og nyt et hyggelig opphold sammen.

Har du Bluesun Holiday Village Afrodita i Tucepi som overnattingssted, er du nær stranden og kun 3 minutters gange fra Tucepi strand og 9 minutter unna Tucepi havn til fots. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 9,4 mi (15,1 km) unna Baska Voda-stranden og 11,8 mi (19 km) unna Brela-stranden.

Kom og spis middag i dette hotellets restaurant, Buffet Restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Selvbetjent frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

Tucepi ligger på den sørvestlige delen av Makarska-rivieraen i Kroatia, og er mest kjent for sine fantastiske strender med krystallklart vann og myk, gylden sand. Her kan du nyte avslappende dager med forfriskende dukkerter i havet omgitt av vakre omgivelser. Tucepi tiltrekker seg også reisende på grunn av de gode mulighetene det er for fotturer og turer langs kysten eller i de nærliggende fjellene. På Bluesun Holiday Village Afrodita bor du i et sjarmerende kompleks omgitt av en vakker hage kun et steinkast fra en strand som har blitt tildelt Blått Flagg for sitt rene vann og fine fasiliteter.

Bluesun Holiday Village Afrodita har flere fasiliteter for reisende i alle aldre. For barna er det en internasjonal minklubb og et minidiskotek på kveldene i sommersesongen. Terrassen tilbyr også musikk og ulike show for hele familien i høysesongen. Sammen kan dere også spille tennis, basketball, sandvolleyball og strandfotball når dere vil veksle de late dagene med litt aktivitet og bevegelse.

I hotellets restaurant serveres en rikholdig frokostbuffet om morgenen. Restauranten er også åpen for middag og serverer selv da en buffé med både lokale og internasjonale retter. På dagtid kan du kjøpe drinker og snacks i bassengbaren. Gå heller ikke glipp av å besøke noen av Tucepis restauranter hvor du kan nyte fersk fisk og sjømat, samt andre lokale retter. Mange restauranter og tavernaer ligger langs strandpromenaden og tilbyr vakker utsikt over havet som du kan nyte sammen med måltidene dine.

Derfor skal du velge Bluesun Holiday Village Afrodita

  • Nærmeste flyplass: 102 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er Wi-Fi i alle områder (med forbehold om endringer). Heis finnes. Eventuell turistskatt betales på stedet. Bassenget er sesongåpent.

Enkelte fasiliteter og deltakelse i aktiviteter kan være avgiftsbelagt og bestilles og betales på stedet.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Avstand til sentrum: ca. 300 m
  • Makarska: ca. 4.3 km
  • Nasjonalparken Biokovo: ca. 25 km
  • Piratenes by, Omis: ca. 41 km
  • Kroatias nest-største by, Split, hvis gamle bydel er å finne på UNESCOs liste over bevaringsverdig kulturarv: ca. 90 km
  • Split Flyplass: ca. 102 km (1h 30m)

Føl deg som hjemme i et av de 155 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord.

Bluesun Holiday Village Afrodita tilbyr 155 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i klassisk stil med lyse farger og ulike materialer. Noen av rommene har balkong eller terrasse, noen med havutsikt.

Rommene er utstyrt med TV, Wi-Fi, aircondition (slått på avhengig av sesong) og safe. De private badene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.
 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Bluesun Holiday Village Afrodita. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Treningsmuligheter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Dracevice, 33
21325 Tucepi

Koordinater

Latitude: 43.2698
Longitude: 17.0544

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer