IG Nachosol Atlantic & Yaizasol by Servatur

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,9
Meget bra
596 anmeldelser

IG Nachosol Atlantic & Yaizasol by Servatur er et voksenhotell som ligger i Puerto Rico på Gran Canaria, der du kan bo enten på soverom eller i leilighet. Stedet har en fantastisk beliggenhet; her kan du nyte vakkert vær til det fulle på den nærliggende stranden, som har masse plass, eller legge deg ved bassenget der du også har adgang til liggestoler og parasoller.

Fra IG Nachosol Atlantic & Yaizasol by Servatur tar det kun omtrent ti minutter å gå til den nærmeste stranden. Det betyr at du kan starte morgenen med en dukkert ved soloppgang og runde av kveldene med gåturer langs strandpromenaden. På dagtid kan du naturligvis nyte forfriskende svømmeturer i havet og sole kroppen mens du ligger i den myke sanden. Dersom du foretrekker å holde deg på hotellet kan du ta en dukkert i svømmebassenget og deretter legge deg til rette i en deilig liggestol i skyggen under en parasoll.

Hotellet og leilighetene ligger i to tilstøtende bygninger, men alle gjester er velkomne til å benytte bassengområdet. Leilighetene har små kjøkkenkroker der man kan tilberede enkle matretter, men det er også mulig å besøke restauranten, som serverer en blanding av lokale og internasjonale matretter. Dersom du ønsker ytterligere valgmuligheter kan du også nyte et stort utvalg av resturanter og barer i nærområdet.

Derfor skal du velge IG Nachosol Atlantic & Yaizasol by Servatur

  • Nærmeste flyplass: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

IG Nachosol Atlantic & Yaizasol by Servatur er kun for gjester over 18 år. 

Ettersom at leilighetsdelen har begrensede åpningstider i resepsjonen (8-22 onsdag til søndag og 8-16 mandag til tirsdag på addressen Avenida de Veneguerra 3) må du opplyse hotellet om ditt forventede ankomsttidspunkt. Hvis du ankommer utenom resepsjonens åpningstider er innsjekk på hotelldelen Nachosol Atlantic (Avenida de Fuerteventura 15), som har døgnåpen resepsjon. Avgift for sin ankomst kan tilkomme. 

Heis finnes. Frokost er tilgjengelig alle dager fra kl. 07.30 til kl. 10.30 mot betaling (med forbehold om endringer). Drikke inngår ikke som en del av måltidene hvis du velger halvpensjon.

Eventuell turistskatt betales på stedet. Vennligst bemerk at du ved ankomst kan bli avkrevd et depositum for leiligheten, som tilbakebetales ved avreise gitt at leiligheten etterlates i sin opprinnelige stand. Pengeskap kan benyttes mot betaling. Sengetøy i leilighetene og på rommene skiftes hver syvende dag, og leilighetene og rommene vaskes hver femte dag (med forbehold om endringer).

Du kan booke transport t/r mellom flyplassen og hotellet gjennom oss. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder (med forbehold om endringer). Parkeringsmuligheter finnes mot betaling. 

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand (Playa del Inglés): ca. 900 m
  • Nærmeste by (Puerto Rico de Gran Canaria): ca. 0 m
  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Den hyggelige havnen Puerto de Morgan: ca. 11 km
  • Sandbankene ved Maspalomas: ca. 21 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 23 km
  • Gran Canarias landemerke Roque Nublo: ca. 46 km
  • Las Palmas Flyplass: ca. 48 km (40m)

IG Nachosol Atlantic & Yaizasol by Servatur tilbyr 51 rom og 35 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier fordelt på to bygninger. Alle rommene er innredet individuelt i en klassisk stil med forskjellige farger, materialer og møbler. De fleste rommene har balkong eller terrasse (enkelte terrasser deles) med utsikt mot byen og/eller havet. Alle værelser og leiligheter har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi og aircondition. De private badeværelsene har dusj, toalett og hårføner. Forøvrig har leilighetene en liten kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kokeplater, kjøleskap, kjøkkenutstyr og spiseplass. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på IG Nachosol Atlantic & Yaizasol by Servatur. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Hotel; Avenida De Fuerteventura 15 Apartment; Avenida de Veneguera 3
35130 Puerto Rico

Koordinater

Latitude: 27.7850
Longitude: -15.7102

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer