Virginia Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,8
Meget bra
86 anmeldelser

Velkommen til Virginia Hotel, som ligger i den maleriske og kosmopolitiske byen Samos på øya med samme navn. Her ønskes du velkommen til et sjarmerende familiedrevet hotell som gir deg en perfekt base for å utforske denne vakre øya i Egeerhavet. Hotellet har flere moderne fasiliteter som bidrar til å gi deg et bekymringsfritt, vidunderlig opphold med nærhet til det historiske sentrum i Samos samt havet og stranden i nærheten, der det er mye spennende å utforske.  

Den grønne øya Samos har noe for alle, uansett om du vil sole deg, bade, gå på turer, sykle, klatre, være i vannet eller besøke historiske og kulturelle steder; øya har alt! Med Virginia Hotel som utgangspunkt bor du på et perfekt sted i byen Samos, der du enkelt kan ta deg rundt til både severdigheter og strender. Det gjestfrie personalet i resepsjonen står klare til å hjelpe deg; de kjenner til øya både ut og inn og gir deg gjerne tips til de ulike stedene du kan besøke. 

Dersom du ikke ønsker å bruke hele ferien på å reise omkring, kan du også koble av i varmen. På Virginia Hotel finnes en indre gårdsplass som egner seg perfekt for en rolig frokost. Her kan du sette deg ned med en kopp kaffe og noe godt å spise på morgenen, mens du leser avisen eller en god bok. På gårdsplassen stenges alle lyder ute; dersom du hører noe uventet, kommer det mest sannsynlig fra hotellets skillpaddefamilie! Etter en deilig morgen kan du traske bort til bassenget, som ligger med panoramautsikt over bukten utenfor Samos. Her, på takterrassen, finner du et perfekt sted for å slappe av, og bassenget byr på en deilig avkjøling på de varme sommerdagene. Besøk også bassengområdet på kvelden for å oppleve de fantastiske solnedgangene over bukten.

Når sulten melder sin ankomst byr Virginia Hotels resturant på delikat, tradisjonell gresk mat, akkompagnert av levende musikk fra lokale musikere, hvilket bidrar til en harmonisk stemning. Dersom du ønsker å teste en annen resturant, finnes det flere å velge blant i nærheten; gåturen inn til sentrum av Samos tar kort tid og vel fremme kan du velge i et stort utvalg av resturanter, tavernaer, kaféer og barer.

Derfor skal du velge Virginia Hotel

  • Nærmeste flyplass: 15 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Fellesparkering er tilgjengelig på området, men mot betaling. Du kan velge å booke transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder, men med forbehold om endringer. Vennligst opplys hotellet om estimert ankomsttidspunkt. Hotellet har heis. Morgenbuffet er tilgjengelig hver dag fra klokken 07.30 til 10.00  (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Samos by: ca. 900 m
  • Samos Flyplass: ca. 15 km (30m)

Virginia Hotel tilbyr 34 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alla rommene er individuelt innredet i en moderne, klassisk stil med lyse farger og vakre detaljer. Rommene har balkong eller terrasse med utemøbler og utsikt over havet eller byen. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rommene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition, lydisolering og kjøleskap. I de private baderommene finnes dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Virginia Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

39 Vlamaris Street
83100 Samos Town

Koordinater

Latitude: 37.7532
Longitude: 26.9830

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer