Doryssa Seaside Resort

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,9
Meget bra
564 anmeldelser

Det innbydende Doryssa Seaside Resort ligger på en storslått sandstrand, kun et steinkast fra den vakre landsbyen Pythagorio på sørkysten av Samos. Her kan du se frem til å våkne til synet av en betagende utsikt over Egeerhavet hver morgen og deretter tilbringe late dager under solen. Den vakre arkitekturen har skapt et unikt miljø, der hotellets miljøvennlige politikk også bidrar til å skape en ferie med omtanke for den verden vi lever i. Samtidig er ikke følelsen av luksus fraværende; den vil du kjenne på overalt.  

På Doryssa Seaside Resort har du flere overnattingsmuligheter, avhengig av hvilken type ferie du søker. Dersom du foretrekker å bo sentralt i området i et moderne og elegant miljø med diskret luksus, anbefaler vi at du bor i resortens hovedbygning. Soverommene er innredet i en minimalistisk stil og har utsikt over det omkringliggende området, samtidig som at de ligger i kort avstand fra alle hotellets fasiliteter. Dersom du heller ønsker deg en mer autentisk opplevelse med en følelse av å bo i en liten, gresk landsby, kan du booke overnatting i en av villaene som ligger spredt rundt i området. Gater og stier som snor seg mellom overnattingsstedene fører til sentrum og et lite torg, der du finner en tradisjonell kafé, noen butikker og et minimarked.

Uavhengig av hvor du bor har du adgang til hotellets store utvalg av fasiliteter. Slapp av og nyt solen på den private stranden eller ved det glitrende vannet i svømmebassenget. Utforsk de brosteinsbelagte gatene i den lille byen, delta på treningsaktiviteter i området eller lei en sykkel og utforsk de naturskjønne omgivelsene. Du kan også ta rekreasjon og avslapning til et høyere nivå i hotellets spa, der du kan prøve forskjellige typer behandlinger og bestille en deilig massasje. 

Når sulten melder seg har du flere fristende, kulinariske opplevelser å velge mellom. Middelhavsresturanten serverer en buffet der du kan nyte noen av de mest klassiske og tidløse smakene fra regionen. På Asterias Beach Bar kan du sette deg ned i bohem-omgivelser ved havet og nyte en rekke lekre matretter, herunder italienske favoritter. Vi kan anbefale kaféen Kafeneio dersom du elsker gresk mat. Kaféen byr på en gresk grillfest og souvlaki. Sist, men ikke minst, kan du prøve Japans velsmakende kjøkken i Unan Sushi Bar. Avslutt kvelden med å nyte din favorittcocktail under stjernehimmelen.  

 

Derfor skal du velge Doryssa Seaside Resort

  • Nærmeste flyplass: 2 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Vi anbefaler at du leier en bil for å komme deg til og fra hotellet og for å kunne reise på utflukter i området. Privat parkering finnes på området, mot betaling. Du kan velge å booke transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder, men med forbehold om endringer. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Spabehandlinger bookes og betales på stedet. Hotellet har heis. Morgenbuffet er tilgjengelig hver dag (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vennligst bemerk at rommene ligger spredt i hovedbygningen og i ulike hus på området. 

Kart og avstander

  • Samos by: ca. 14 km
  • Samos Flyplass: ca. 2 km (10m)

Doryssa Seaside Resort tilbyr 301 soverom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle soverommene er individuelt innredet i en minimalistisk og elegant stil med naturlige farger og med vakre materialvalg. Varierte detaljer bidrar til en vakker atmosfære og et behagelig miljø. Soverommene har balkong eller terrasse med hagemøbler og utsikt til havet eller det omkringliggende området. Sengene har madrasser og sengetøy av høyeste kvalitet. Alle soverommene har moderne fasiliteter som TV, gratis WiFi, aircondition og safe. De private baderommene har boblebad og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Doryssa Seaside Resort. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Treningsmuligheter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

83103 Pythagorion
83103 Pythagorion

Koordinater

Latitude: 37.6900
Longitude: 26.9295

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer