Kos Aktis Art Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,3
Fantastisk
1258 anmeldelser

Det minimalistiske designhotellet Kos Aktis Art Hotel ligger med havet som nærmeste nabo og sentrum i byen Kos bare et steinkast unna. Dagen kan du starte med å kikke fra sengen, ut gjennom balkongens glassfasade og nyte utsikten ut over det glitrende Egeerhavet – og det er altså før du har forlatt sengen. Hvis ikke det er ferie, så vet ikke jeg... Med hotellets utmerkede beliggenhet, kan du lettvint komme rundt til alle severdigheter og attraksjoner – både i Kos by og resten av øya som også byr på vakker natur og nydelig landskap. 

Kos Aktis Art Hotel har en stor fordel som ikke så mange andre hoteller kan skryte av. Nemlig det at alle rom vender ut mot havet, så uansett hvilket rom du velger, kommer du garantert til å kunne starte og avslutte dagene med å kikke ut mot horisonten. Det å bo så nær havet er spesielt. Det uendelige blå får en til føle at alt er mulig, og på Kos Aktis Art Hotel er det faktisk det. Uansett om du besøker Kos sammen med din bedre halvdel, eller med vennene, er det noe for deg her – og det uansett når du velger å reise, for hotellet er åpent hele året. 

En oase midt i byens livlige sentrum

Rett ved Kos Aktis Art Hotel går det en sykkelvei, som tar deg hele veien inn til byen Kos sin pittoreske småbåthavn. Turen inn til sentrum tar ikke mer enn 5-10 minutter til fots og når du først er fremme, har du en hel verden av opplevelser å fordrive tiden med. Sitt ned ved en skjønn uteservering og betrakt folkelivet, nyt å gå og kikke på lokal kunst i butikker og drikke noe forfriskende på en av alle de livlige barene. I byen Kos skjer det noe hele døgnet rundt i høysesongen, men på Kos Aktis Art Hotel vil du finne et lekkert tilfluktssted. En oase der du kan stenge omverdenen ute, hvis du ønsker det. Du får, med andre ord, det beste fra to verdener. Ved inngangen til hotellet står det et enormt fikentre og dominerer, men forøvrig er det glass som kjennetegner hotellets konstruksjon. De store vinduene i korridorene og rommene slipper inn det naturlige lyset og skaper et flott samspill mellom hotellet og dets omgivelser. Det betyr også at havet er nærværende, uansett hvor du befinner deg.

Godt mat i koselig atmosfære

Hver morgen kan du starte dagen med å nyte en god gresk frokost i matsalen. Her serveres det gresk yoghurt, ferske oster med timian og honning, omeletter, paier og andre lokale desserter. Den store matreisen fortsetter ved lunsj og middag. Da ønskes du velkommen til baren og restauranten H2O som byr på restauranten inspirert av Middelhavsområdet og internasjonale klassikere. Så snart det blir mørkt blir stemningen i restauranten helt annerledes; dempet belysning og skjønn musikk i bakgrunnen skaper en koselig atmosfære som er perfekt for en uforglemmelig middag. Avslutt middagen i hotellets vinkjeller hvor du, i tillegg til eksklusive viner, kan smake på et glass lagret whisky.

Derfor skal du velge Kos Aktis Art Hotel

  • Du vil bo på et minimalistisk hotell med vakkert design
  • Du vil bo med havet som nærmeste nabo
  • ... et sted hvor alle rom har balkong med havutsikt
  • Du vil bo nær sentrum i Kos, men allikevel på et litt rolig sted
  • Du vil ha en restaurant som er trivelig og har en lang vinmeny
  • Du får tilgang til treningsstudio og spa på hotellet Kos Hotel Junior Suites som ligger 400 meter unna
  • Det er flere vakre strender i omgivelsene rundt Kos by

Godt å vite om Kos Aktis Art Hotel

Du kan også velge å bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via oss Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i spa-et bestilles og betales på stedet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager 07:30-11.00 (med forbehold om endringer). Barn ønskes velkommen, men vær obs på at det ikke er spesifikke fasiliteter for barn. Vær oppmerksom på at det ikke er noen basseng. Eventuell turistskatt betales på stedet.

Derfor skal du velge Kos Aktis Art Hotel

  • Nærmeste flyplass: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Kart og avstander

  • Nærmeste strand (Peters Beach): ca. 500 m
  • Avstand til sentrum: ca. 700 m
  • Nærmeste større by (Kos): ca. 0 m
  • Kos Flyplass: ca. 31 km (40m)

Kos Aktis Art Hotel har 42 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i lyse farger, med store glassvinduer som slipper inn mye naturlig lys. Møblene er moderne og nøye utvalgt. Rommene har balkong med utemøbler og utsikt ut over havet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, minibar og kaffemaskin. Rommes bad har dusj og/eller badekar, badekåpe, slippers, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Kos Aktis Art Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Treningsmuligheter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Vasileos Georgiou Street 7
853 00 Kos Town

Koordinater

Latitude: 36.8933
Longitude: 27.2938

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer