Reiser til Playa Taurito

Ta en reise til feriebyen Playa Taurito på Gran Canaria. Her kan du nyte sol og strandliv året rundt, flott natur og mange spennende aktiviteter for hele familien. Bestill en billig reise til Playa Taurito med Solfaktor!

Playa Taurito som reisemål

Playa Taurito er en ferieby som ligger på sørvestkysten av Gran Canaria. Den nest sørligste i den spanske øygruppen Kanariøyene i Atlanterhavet. Med sin vakre beliggenhet ved havet og naturskjønne omgivelser byr Playa Taurito på flotte strender og et behagelig klima året rundt for deg som liker en solrik ferie. Stedet er ideelt for barnefamilier og reisende som ønsker å nyte sol og bad i avslappende omgivelser.

>> Les mer om din reise til Maspalomas her

>> Les mer om din ferie til Playa del Ingles her

>> Les mer om din reise til Arguineguin her

Attraksjoner og aktiviteter på Playa Taurito

En reise til Playa Taurito byr på et fantastisk strandliv som tiltrekker seg mange turister årlig. Hovedstranden med samme navn er en bred sandstrand omgitt av klipper med flere fasiliteter og serveringssteder. Her kan du nyte sol og strandliv, slappe av under palmetrærne og teste ut vannsportaktiviteter som jetski, vindsurfing, parasailing eller dykking. Fra Playa Taurito er det kort vei til Playa de Mogan, en flott familievennlig strand, samt Playa Amadores som er kjent for sin myke, hvite sandstrand og turkise vann. Her finner du flere fasiliteter, restauranter og strandbarer.

Når du ønsker en pause, eller ferie, fra strandlivet bør du ta en tur til den sjarmerende landsbyen Puerto de Mogán som er kjent som “Lille Venezia” på Gran Canaria. Utforsk de vakre kanalene, spasere langs de fargerike husene og besøk det hyggelige markedet i byen. Reiser du med barn er det populært å besøke Lago Oasis Water Park med en rekke bassenger, vannsklier, kunstige elver og vannaktiviteter som garantert vil gi timevis med moro og spenning. Det er også fint å bli med på båttur fra Playa Taurito og utforske den vakre kysten og besøke naturskjønne bukter under din ferie.

Når er det best å reise til Playa Taurito?

Gran Canaria har et behagelig klima året rundt. Den mest populære sesongen å besøke Playa Taurito er på vinteren når temperaturene ligger på rundt 20-25 grader. Våren og høsten er milde og behagelige med mindre turister og lavere priser på fly og hotell. Sommeren er varm og tørr med temperaturer rundt 30 grader. Og i likhet med vinteren er det en travel periode med gode forhold for sol, bad og strandliv.

Matopplevelser på Playa Taurito

Du finner et bredt utvalg av restauranter på ferie i Playa Taurito. Kanariøyene er kjent for smakfulle matopplevelser fra det lokale kjøkkenet og Playa Taurito er intet unntak. Prøv fersk sjømat, lokale oster, tradisjonelle tapas og spennende kanariske spesialiteter. Du finner spisesteder som byr på lokalmat og moderne restauranter med et internasjonalt preg i Playa Taurito. Utelivet i Playa Taurito byr på en avslappende atmosfære med hyggelige barer og puber. Ønsker du mer livlig natteliv kan du ta turen til andre nærliggende feriesteder på Gran Canaria. Og så ligger Maspalomas og Playa del Ingles bare 20 minutter unna med taxi.

>> Les mer om din reise til San Agustin her

>> Les mer om din ferie til Gran Canaria her

>> Les mer om din reise til Puerto Rico her

Fly og hotell på Playa Taurito

Det er enkelt å komme seg fra Norge til Playa Taurito. Det går direkteflyvninger fra Oslo Gardermoen til Las Palmas flyplass og flyturen tar ca 5 timer og 40 minutter. Fra flyplassen kan du ta taxi til Playa Taurito som tar i underkant av 35 minutter. Et billigere alternativ er å ta buss til Puerto de Mogán og deretter bytte buss eller ta en kort taxitur til Playa Taurito. Flere velger også leiebil på ferie på Gran Canaria for å utforske øya i eget tempo.

På reise til Playa Taurito har du et godt utvalg av overnattingsmuligheter. For både familier, par og vennegrupper. Her finner du store all-inclusive hoteller med mange fasiliteter, koselige gjestgiverier og større ferieleiligheter. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly og hotell. Eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie på Playa Taurito og Kanariøyene!

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Playa Taurito

Populære hoteller i Playa Taurito

Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa Taurito
7,5
Bra
905 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 51 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa Taurito
8,2
Meget bra
773 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 52 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa Taurito
8,5
Meget bra
5055 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 52 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.4 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Playa Taurito?

6,5
Gjesteanmeldelser
Basert på 11 anmeldelser