Reiser til Arguineguin

Besøk hyggelige Arguineguin på Gran Canaria! Det er et populært reisemål for deg som ønsker å nyte sol, bad og kulturen på Kanariøyene. Her finner du et godt utvalg restauranter og aktiviteter for både store og små. Bestill en billig reise til Arguineguin med Solfaktor!

Arguineguin som reisemål

Arguineguin er en sjarmerende kystby som ligger på sørkysten av Gran Canaria, den nest sørligste i den spanske øygruppen Kanariøyene i Atlanterhavet. Midt mellom Puerto Rico og Maspalomas kan du nyte et behagelig klima året rundt med familievennlige strender og en avslappet og barnevennlig atmosfære. Feriestedet passer for både unge og eldre, om du reiser alene eller med i gruppe.

>> Les mer om din reise til Playa Amadores her

>> Les mer om din ferie til Spania her

>> Les mer om din reise til Puerto de Mogan her

Attraksjoner og aktiviteter på Arguineguin

En reise til Arguineguin inviterer til avslappende strandliv for hele familien. Playa de Arguineguin er den mest populære stranden og ligger i hjertet av byen med finkornet sand og rolig vann. I nærheten av Arguineguin ligger den populære stranden Anfi del Mar med turkisblått vann, omgitt av vakre palmer. Begge strendene tilbyr alle fasiliteter som solsenger, serveringssteder og mange vannsportaktiviteter på din ferie. Arguineguin er et yndet sted for dykking og snorkling. Det er flere dykkesentre som tilbyr dykketurer og kurs for alle nivåer. Noe som lar deg utforske den fantastiske undervannsverdenen og fargerike korallrevene.

En reise til Arguineguin byr på mer enn strandliv. Spaser langs den sjarmerende havnen i byen med mange fiskebåter og seilbåter. Ta en tur innom det ukentlige lokalmarkedet i Arguineguin med et bredt utvalg av ferske råvarer, klær, håndverk og suvenirer. Søker du aktiv ferie kan du bli med på fisketur eller guidet fottur og utforske fjellene i nærheten av Arguineguin, som Barranco de Fataga. Ønsker du å spille en runde golf kan du ta en kort kjøretur til Anfi Tauro Golf. En vakker golfbane med fantastisk utsikt over havet og fjellene.

Når er det best å reise til Arguineguin?

En reise til Kanariøyene og Gran Canaria byr på et behagelig og mildt klima året rundt. I vintermånedene fra november til februar er det flest turister på ferie og prisene er høyest. I denne perioden ligger temperaturen i Arguineguin på mellom 20-25 grader. Det er også en del som reiser til Arguineguin på sommeren fra juni til august når det er på sitt varmeste, med temperaturer rundt 30 grader. Høsten og våren inviterer til mildere temperaturer og er perfekt for deg som vil utforske øya og styre unna de største folkemengdene.

Matopplevelser på Arguineguin

Kanariøyene er kjent for kulinariske matopplevelser og i Arguineguin finner du et bredt utvalg av restauranter som byr på både lokale og internasjonale smaker. Her kan du forvente deg ferske sjømatretter, som fisk og skalldyr, og du kan prøve kanariske spesialiteter som "papas arrugadas" med mojosaus (bakte poteter med en paprikasaus). Restaurantene i Arguineguin har en rolig atmosfære og flere steder kan du nyte måltidet utendørs med utsikt over havet under din ferie.

Nattelivet i Arguineguin er ganske avslappet med noen barer og puber i sentrum av byen. Ønsker du mer livlig uteliv på ferie kan du besøke nærliggende feriesteder på Gran Canaria. Blant annet Playa del Ingles og Maspalomas, som ligger ca 15 minutters kjøretur unna.

>> Les mer om din reise til Playa Taurito her

>> Les mer om din ferie til Playa del Ingles her

>> Les mer om din reise til San Agustin her

Fly og hotell på Arguineguin

Å komme seg fra Norge til Arguineguin er enkelt. Det går direktefly fra flere norske byer og flyturen fra Oslo Gardermoen til Las Palmas flyplass tar ca 5 timer og 40 minutter. Fra flyplassen er den mest praktiske måten å komme seg til Arguineguin på å ta taxi, som du finner like utenfor ankomsthallen. Du kan også ta buss nummer 91 helt til Arguineguin. Som er rimeligere, men det tar litt lenger tid. Ønsker du mer fleksibilitet til å utforske øya på egen hånd kan du leie bil på flyplassen. 

På din reise til Arguineguin finner du en rekke gode overnattingsmuligheter. Her finner du både all-inclusive resorts med mange fasiliteter, hyggelige boutiquehoteller, og flere feriehus og ferieleiligheter. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat, eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie på Arguineguin og Kanariøyene!

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Arguineguin

Populære hoteller i Arguineguin

Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Arguineguin
9,0
Fantastisk
864 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 41 km
  • Nærmeste strand: ca. 60 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Arguineguin
9,2
Fantastisk
1221 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 42 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Arguineguin
9,1
Fantastisk
1224 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 42 km
  • Nærmeste strand: ca. 550 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)