Side Star Elegance

Side, Tyrkia

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Heis
 • Family room
 • Trimrom
 • Internett
 • Medical
 • Pool children
 • Pool slides
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 0mm
 • Avstand sentrum: 2.5kmm

Antall

 • Antall etasjer: 6
 • Antall rum: 512

Andre

 • Built year: 1987, totalrenovert i 2015
 • Credit card: Visa, MasterCard
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Laminat/fliser
 • Transfer time: 60-80 min
 • Basseng: 4

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Herlig stamgjestmagnet!
All Inclusive hotellet Side Star Elegance har en unik beliggenhet på et høydedrag rett utenfor Side, med en fortryllende utsikt over byens historiske sentrum og det glitrende Middelhavet. Et perfekt hotell for deg som søker romantiske omgivelser, vakre hager og koselige bassengområder.

Hotellet er en klassiker i både Nazars program og i Side-området. Side Star Elegance var nemlig det første femstjerners hotellet i Side, så det er et eldre hotell med masse sjel, og fornyelsene fra 2015 tar hotellet til et helt nytt nivå.

Side Star Elegance er populært blant familier, men samtidig et hotell som byr på en intim tosomhet i de romantiske omgivelsene.

Her får du oppleve et herlig hagemiljø som strutter av fargerike blomster og praktfulle trær. Den flotte palmehagen og det store, deilige svømmebassenget inviterer til late feriedager i solen, og nede ved stranden kan du via en koselig strandpromenade gå hele veien inn til Side sentrum. Finnes det noe bedre enn en koselig spatsertur hånd i hånd mot solnedgangen?

På grunn av beliggenheten er det flere trapper på hotellet, og det kan derfor ikke anbefales til gjester som har vanskelig fo å gå.

Side Star Elegance er et av Nazars hotell hvor du får mye for pengene, og er en del av vår Holiday Collection.

Flere basseng og finkornet sandstrand
På Side Star Elegance herlige hotellområde finnes det flere ulike basseng, som et rolig basseng og et mindre barnebasseng og en skyggende markise, hvor stemningen er deilig. Noen av dobbeltrommene har til og med tilgang til bassenget rett fra egen terrasse.

I hovedbassengområdet arrangeres det aktiviteter for å underholde hotellets gjester. Her er omgivelsene vakkert omringet av palmer, hager og en koselig bassengbar hvor du kan hente forfriskende drikke. Her serveres også en deilig lunsj så du slipper å gå hele veien opp til hovedrestauranten for mat. I det ene hjørnet av bassengområdet finnes det to morsomme vannsklier, hvor barna kan tilbringe stor deler av sin ferie. Du kan også velge å ta en liten siesta i en solseng på den deilige hageplassen.

Hotellets finkornede, grunne sandstrand frister Side Star Elegances gjester ned mot havet, og strandpromenaden passer perfekt for en romantisk kveldspromenade, eller en løpetur på morgenen.

Selv gåturen fra hotellbygget på toppen av slutningen ned til stranden er trivelig, med sine små, krokete stier omgitt av fargeglade blomster. Hotellet er kupert, men det er alikevell mulig å ta seg rundt, for eksempel via den smarte heisen som går utenfor bygget som binder sammen den øvre og nedre delen av hotellet.

På stranden finnes det naturligvis massevis av solsenger og parasoller, og i strandbaren kan du forsyne deg av kalde forfriskninger og snaks i løpet av hele dagen – selvfølgelig All Inclusive!

Badehåndkle til basseng og strand tilbys kostnadsfritt av hotellet.

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter.

All Inclusive med store valgmuligheter
Maten på Side Star Elegance er virkelig god, variert – og kanskje best av alt – helt All Inclusive! Det er en god blanding av det tyrkiske kjøkken og velkjente klassikere, som nytes enten på terrassen med en vakker utsikt over havet, eller inne i den lyse moderne hovedrestauranten. Vil du ha litt variasjon kan du prøve å spise lunsjen din ved snackbaren ved hovedbassenget.

All Inclusive betyr at du i tillegg til de mange lekre buffeene, i tillegg kan nyte alle lokale drikkevarer samt et utvalg av importerte drikkevarer. I løpet av dagen serveres et bredt utvalg av snacks, så du kommer alltid ha mat og drikke tilgjengelig! Ta også turen innom det koselige lille konditoriet som frister med kaker og spennende bakverk. I et telt på veien ned til stranden serveres den tyrkiske spesialiteten gözleme – en type pannekake.

Barna vil elske bassengbaren, hvor det serveres is helt gratis på dagtid –mens de voksnes favoritt er Düden Bar sin store terrasse, her er det en dempet loungestemning med en fantastisk utsikt over havet, fjellene og byen – perfekt for en stille aperitiff før middagen.

Som en ekstra bonus kan du spise på de fire temarestaurantene - så lenge det er plass, kan du fritt besøke samtlige en gang hver i løpet av ferien. Velg mellom det italienske, tyrkiske eller kinesiske kjøkken eller en fiskerestaurant. Husk å reservere bord i god tid!

Mot betaling

Ferskpresset fruktjuice, enkelte importerte drikkevarer, temarestaurant utover ditt første besøk.

Full fart i barneklubben
For hotellets barn og alle andre barnlige sjeler fins det to vannsklier nede ved det store deilige bassenget. I tillegg til vannskliene har Side Star Elegance også to barnebasseng, og hele dagen er det forskjellige aktiviteter med utgangspunkt i den internasjonale barneklubben. Ved siden av barneklubben fins en liten lekeplass som ligger i skyggen, og om barna trenger en pause fra lek og bading, kan de gå i spillerommet en stund. Dagen avsluttes alltid med minidisco på kvelden.

Mot betaling

Spillerom.

Massevis av underholdning!
Amfiteateret på Side Star Elegance byr på underholdning om kvelden, mens du i løpet av dagene kan prøve deg på tennis, strandvolleyball, dart, biljard, bowling eller bordtennis. Du kan passe på å aktivere deg og holde deg i form i et av hotellets gym. Her finner du de vanligste treningsmaskinene, aerobicspass, gym, danseundervisning og mer.

På terrassen ved koselige Düden Bar blir det noen kvelder spilt levende musikk med mulighet for å danse. Foretrekker du å se andre bevege seg, kan du i stedet underholdes av showene som hver kveld blir presentert i amfiteateret. Nyt en kald drink ved Pearl-terassen på kveldingen samtidig som du inviteres på en fantastisk utsikt.

Det finnes gratis WiFi på hele hotellet.

Mot betalning

Opplyst tennisbane, tennisutstyr, biljard, bowling.

Rom med basseng på balkongen
På Side Star Elegance får du virkelig et fint boende, med elegant og fresht interiør. Da hotellet ble renovert, bygdes det nye rom og de befintlige rommene ble frisket opp. Noen rom vender mot gaten, hagen, bassenget eller havet, men det finnes ingen rom med direkte havutsikt. Noen rom har til og med direkte tilgang til basseng!

Rommene har klimaanlegg, TV, telefon, balkong, minisafe, minibar, vannkoker med kaffe og te, og gratis WiFi. Alle romtyper har laminatgolv, utenom dobbeltrommene med basseng som har flislagt gulv. På badet fins hårføner og badekar eller dusjkabinett, og i familiesuite duplex fins både boblebad og dusjkabinett.

Det fins flere heiser på hotellet, som går til alle etasjer, men på grunn av den spesielle beliggenheten i en skråning er ikke alle heisene sammenhengende og man kan bli nødt til å gå litt mellom heisene, eller gå i noen trapper for å komme til visse rom.

Dobbeltrom, 2-3 personer
Dobbeltrommene er på ca. 23 m² og har to sengeplasser. Det er plass til i alt tre voksne, hvor den ene personen sover i en sovesofa, og det kreves minst to fullt betalende. Mot et tillegg kan dobbeltrommet bestilles som et enkeltrom, og det samme gjelder om man ønsker delvis havutsikt (seaside). 

Dobbeltrom med basseng, 2 personer
I Side Star Elegances bassengrom har du direkte tilgang til bassenget fra din egen terrasse, og deler basseng med 5-7 andre rom som bor i samme romstype. Rommet er på ca. 24 m² og her kan det bo to voksne, verken mer eller mindre. Her finnes det to sengeplasser. Observer at på grunn av sikkerhet får ikke barn under 13 år bo eller oppholde seg i denne romtypen.

Dobbeltrom med delvis havutsikt og terrasse, 2-4 personer
I dette dobbeltrom på ca. 28 m² får du to sengeplasser samt en sovesofa, og mulighet å sette inn en ekstraseng. Her får du en stor, herlig terrasse og delvis havutsikt (seaside). Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks. tre voksne eller to voksne og to barn, og det er mulig å få et barnepris. 

Suite, 2-3 personer
På Side Star Elegance fins også et mindre antall suiter med plass til to voksne og et barn, det krever minst to fullt betalende. Suiten består av et soverom med en separat stue og er på ca. 35 m². Suitene har to sengeplasser, en sovesofa og på badet finnes et badekar. Disse suiter har enten land- eller delvis havutsikt (seaside), det sistnevnte mot betaling. Det finnes mulighet å få en barnepris. 

Familiesuite, 2-4 personer
Her får du to rom med en skyvedør mellom. Rommet er på ca. 33 m² og krever minst to fullt betalende. Det er mulig å bo fire voksne i rommet, og man kan få to barnepriser. Her fins fire sengeplasser. Du kan velge mellom basseng- og delvis havutsikt (seaside), det sistnevnte er mot et tillegg. 

Familiesuite Duplex, 3-6 personer
Familiesuite Duplex på ca. 75 m² er på to etasjer. Her er det plass til høyst tre voksne og tre barn, alternativt fem voksne og ett barn. Man må være minst tre fullt betalende og det er mulig å få tre barnepriser.

I første etasje er det en terrasse, to sengeplasser en liten sofagruppe med en sovesofa samt et bad med badekar. I øverste etasje finner du ytterligere to sengeplasser samt et bad med både dusj og boblebad. Den femte personen sover i en sovesofa, og den sjette sover i en ekstraseng.

Flott spasenter
Trenger du å slappe av litt etter en dag i solen, kan vi varmt anbefale et besøk i Side Star Elegances spa med tyrkiske bad og badstue.

For eksempel kan du innlede ferien med en lokal spesialitet, et tyrkisk bad, hvor hele kroppen blir skrubbet ren for døde hudceller etterfulgt av en herlig avslappende såpeskummassasje. En tvers igjennom uforglemmelig opplevelse, som dessuten ser til at brunfargen holder seg lenge.

Mot betaling

Behandlinger i hotellets spa.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!
Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Side
Hotellet ligger i Side på Tyrkias sørkyst. Side er en fascinerende blanding av nytt og gammelt, da den moderne feriebyen er oppført oppå velbevarte romerske monumenter i en labyrint av koselige små gater. Skjem deg bort med en middag på en av de mange lekre restaurantene, handle i vei i de spennende butikkene eller gå en tur langs vannet og nyt den magiske stemningen under stjernene i skjæret fra de opplyste ruinene.


På grunn av hotellets beliggenhet finnes det et flertall trapper på hotellet, og det anbefales derfor ikke til gjester som har vanskeligheter med å gå. Det finnes heis til alle etasjer, men man må bytte heis for å ta seg hele veien, og derfor bør det forventes at man må gå en del. 

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider

Gjestenes vurdering