Avena Resort and Spa Resort

Alanya, Tyrkia

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Heis
 • Family room
 • Trimrom
 • Internett
 • Medical
 • Pool children
 • Pool slides
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 200mm
 • Avstand sentrum: 3kmm

Antall

 • Antall etasjer: 5
 • Antall rum: 185

Andre

 • Built year: 2003, totalrenovert 2014
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Parkett
 • Transfer time: 2,5 timme
 • Basseng: 2

Om hotellet

Koselig hotell for hele familien
Avena Resort er et populært hotell med en livlig stemning og med moderne interiør. Stamgjester er veldig glade for den behagelige stemningen, både på selve hotellet og i den hyggelige bydelen Oba. Du kan ta forfriskende dukkerter i bassenget ved det livlige bassengområde men også i Middelhavet fra stranden, som kun ligger en kort gåtur fra hotellet. Det er et glimrende All Inclusive-tilbud med buffet og masse snacks i løpet av dagen. Barna kan møte nye venner i barneklubben om dagen og danse løs til minidisco om kvelden. 

Like utenfor hotellet arrangeres et stort marked på mandager, og på hotellet finnes et stort spa med blant annet det klassiske tyrkiske badet hamam. Rommene på Avena Resort er moderne innredet og funker perfekt som base for en fantastisk ferie i Tyrkias herlige Alanya.

Avena Resort og andre kvalitetshotell der dere får mye for pengene finner dere i Nazars Holiday Collection. 

Vannsklie, bassengkos eller sandstrand?
Det hersker en livlig stemning ved All Inclusive-hotellets bassengområde, der det ofte spilles musikk. Her finnes et stort basseng med en vannsklie som settes pris på samt et barnebasseng der de minste kan plaske. Rundt bassenget finnes solsenger og parasoller. 

En kort gåtur fra hotellet (ca 250 m) ligger stranden, hvor det er et område som er reservert for Avena Resort, og her finnes solsenger, parasoller, snacks samt litt drikke – inkludert i ditt All Inclusive-program. På stranden finnes både beachvolleyball og ulike vannsporter, og en tunnel under veien gjør det sikkert å ta seg hit.

Strandhåndklær til basseng og strand kan lånes mot et depositum.

Mot betaling

Mat og noe drikke på stranden, vannsport.

Godt og behagelig for hele familien
På Avena Resort behøver du ikke være redd for at regningen skal bi høy, for med All Inclusive er alt allerede betalt hjemmefra! Takket være dette kan du som gjest nyte av ferien med familien uten nerver.

Både frokost, lunsj og middag serveres som buffé i hotellets hovedrestaurant og nytes enten inne i restauranten eller på den store terrassen. Maten er inspirert av både det tyrkiske og av det internasjonale kjøkken, her er et bredt tilbud. Mellom hovedmåltidene serveres det mellom måltidene snacks, kaker og is (for barn) ved ulike tider. Lokal drikke, både med og uten alkohol, er inkludert.

Både ved bassenget og ved stranden finnes en bar som serverer avkjølende drikke og herlig snacks under ulike tider på dagen. Noen typer drikke er mot betaling i strandbaren.

På hotellområdet finnes også en temarestaurant som du kan besøke kostnadsfritt en gang per opphold, så lenge det finnes plass.

Mot betaling

Importert drikke, ferskpresset juice, enkelte drikker på stranden, tyrkisk kaffe, is bortsett fra ved spesielle tider når det er inkludert for barn, ytterligere besøk på temarestauranten.

Barneklubb og minidisco
På Avena Resort står man klar for å sikre at hotellets yngste gjester har en underholdende familieferie. All Inclusive-hotellets internasjonale aktivitetsguider underholder barna ved bassengområdet, og alle barn mellom 4-12 år kan møte nye venner i den internasjonale barneklubben, som er åpen på for- og ettermiddagene og noen kvelder er det minidisco.

Foran hotellet finnes en mindre lekeplass, og det finnes også mulighet å spille ulike typer spill, som bordtennis og pilkasting. Barnefavoritten er selvfølgelig vannsklien ,som er åpen mesteparten av dagen.

Sport eller spa?
På Avena Resort er det masse å velge mellom hvis du ønsker en pause fra solsengene. Her er det både dart og bordtennis, og på stranden arrangeres det beachvolley og vannsport. Det familievennlige hotellet arrangerer også forskjellige aktiviteter i og rundt bassenget i løpet av dagen, og flere kvelder er det kveldsunderholdning. Oba er et veldig hyggelig område med masse liv, butikker, barer og cafeer og her er på alle tider av døgnet noe å titte på og ta seg til. På mandager, finner du, like utenfor hotellet, en av Alanyas største markeder. Her kan du kjøpe alt fra frukt og grønt til suvenirer, tøy og tekstiler. 

Avena Resort har også et trivelig spa der du kan nyte tyrkisk hamam, badstue og ulike spabehandlinger. I forbindelse med spaet finnes et mindre treningsrom der du kan trene litt mellom All Inclusive-måltidene. 

Det finnes kostnadsfri WiFi i lobbyen og mot betaling ved bassenget, på rommet og restauranten.Da det er både underholdning og aktiviteter ved bassengområdet både på dagtid men også om kvelden, kan det være høy musikk, latter og støy fra dette, som særlig de rom som vender mot bassenget vil merke av. 

Mot betaling

Vannsport på stranden, badstue og behandlinger i hotellets spa, WiFi bortsett fra i lobbyen.

Store og moderne rom og suiter
De stilige rommene på Avena Resort er veldig fine, og lyse. Alle rommene har parkettgolv, romslig balkong og på badet finnes dusjkabinett og hårføner.

På alle rom finnes tv, individuell luftkondisjonering, vannkoker med te samt minikjøleskap. Det finnes dessuten WiFi, minisafe, vaskeservice og romservice mot betaling.

Mot betaling 

WiFi, minisafe, vaskeservice og roomservice. 

Dobbeltrom 2-4 personer
I dobbeltrommene på ca. 40 m² finnes tre ordentlige sengeplasser, og den fjerde personen sover i en sovestol som måler 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å bo opptil tre voksne her. Det er mulig å få en barnepris og rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite, 3-5 personer
I familiesuitene på ca. 44 m² får du to separate rom med en dør mellom. Det finnes luftkondisjonering og tv i begge rommene. Det finnes to sengeplasser i hvert rom, og i det ene finnes også en sovestol på 190x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende, og det er mulig å bo opptil fire voksne. Ett barn kan få barnepris.

Prøv fiskespa og hamam
I kjelleren på Avena Resort er det et vakkert spa. Her har du mulighet å prøve på flere ulike behandlinger og kurer som det tradisjonelle tyrkiske badet hamam og badstue, og det er også et fiskespa. Dette er et lite basseng med små fisker som spiser opp døde hudceller fra dine føtter – litt skummelt i begynnelsen, men føttene blir så myke etterpå.

Mot betaling

Behandlinger og bruk av spaets fasiliteter.

Viktig å vite før du bestiller din reise
Strandhåndkle til basseng og strand kan lånes mot depositum Både ved bassenget og stranden er det en bar, som serverer kalde drikkevarer og snacks på forskjellige tidspunkter på dagen, bemerk at visse drikkevarer i strandbaren er mot betaling. Da det er både underholdning og aktiviteter ved bassengområdet både om dagen og kvelden, kan det være både høy musikk, latter og støy fra dette, dette gjelder særlig rommene som vender mot bassenget.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider