Sealine Hotel

Alanya, Tyrkia

7 netter Vis på kart
Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

 • Heis
 • Family room
 • Pool children
 • Pool slides
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 400m
 • Avstand sentrum: 1km

Antall

 • Antall etasjer: 7
 • Antall rum: 114

Andre

 • Built year: 1997, renovert 2011
 • Credit card: Mastercard, Visa
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Laminat
 • Transfer time: 2,5 time
 • Basseng: 3

Om hotellet

God pris og All Inclusive i sentrum av Alanya
Sealine er et populært og prisverdt All Inclusive-hotell i Alanya med mange stamgjester, som både er familier, par og unge. Felles for alle stamgjester er at de nyter den avslappende og familiære stemning på hotellet, og kunnde bo så sentralt, som man gjør på Sealine.Hotellets hjerte er bassengområdet, hvor det er en avslappende og hyggelig feriestemning. Det er ikke langt til stranden, og en ferie i den populære og livlige feriebyen er nesten ikke fullstendig uten en tur i bølgen blå her. Når du holder ferie på Sealine har du All Inclusive, som betyr at du ikke behøver tenke over hvor neste måltid skal spises og på pengepungen. Det meste er nemlig inkludert i prisen. 

Du bor i romslige familiesuiter, som har et enkelt interiø, men har alt du trenger for å få en god ferie. 

Sealine er en del av Nazars Value Collection, som er vårt mest prisverdige All inclusive-hotell. 

Slip for økonomiske overraskelser
Når du reiser på ferie med All Inclusive slipper du økonomiske overraskelser, da det meste er betalt på forhånd - så er det også på Sealine, hvor både frokost, lunsj og middag serveres som buffet. Alle lokale drikkevarer er inkludert, og trenger du litt nattmat, serveres det midnattsuppe. Hotellets restaurant har et interiør som er dempet i mørke farger og det er sitteplasser både inne og ute. Både lobbybaren, som ligger i forlengelse av hovedrestauranten og bassengbaren,  serverer et bredt utvalg av lokale drikkevarer som alle er inkludert i All Inclusive-programmet.

Mot betaling:

Importerte drikkevarer, ferskpresset fruktjuice og tyrkisk kaffe. 

Viktig å vite før du bestiller din reise
Sealine har tidligere hatt navnet Bon Apart Sealine, men lokalt er det kjent som Sealine, så bruk dette navnet hvis du skal spørre om vei eller kjøre taxi til hotellet. Da det er et hotell med god sentral beliggenhet, må det forventes støy. Bemerk venligst,at hotellet ikke tilbyr badehåndklær til bassenget eller stranden. Det kan derfor være en god ide å ta med eget håndkle hjemmefra. Rommets utforming og interiør kan variere. 

Det blir gjort rent og skiftet håndklær på rommet tre ganger om uken

Basseng med vannsklie
Sealines hyggelige bassengområdet er hotellets hjerte og naturlige samlingspunkt. Her er det to mindre basseng, hvor det ene også har en vannsklie, også her er det et separat barnebasseng. Her ved bassengområdet vil du mest sannsynlig tilbringe en del timer med å slappe av og nyte solen, og kanskje et par forfriskninger ved bassengbaren. 

En ferie i Alanya er vel ikke fullstendig før du tar et svalkende bad i det turkisblå Middelhavet. Det er omtrent 400 meter til nærmeste strand, og hotellet arrangerer også shuttlebus til den populære stranden Kleopatrastrand et par ganger om dagen. På stranden kan du leie solsenger og parasoller og her har man mulighet å finne et sted å spise eller noe kaldt å drikke. 

Legg merke til at hotellet ikke tilbyr håndklær til bassenget eller stranden.Mot betaling: Solseng, parasoller samt mat og drikkevarer på stranden. Shuttlebus til stranden 

Gåavstand til ferieeventyr i Alanya
Hvis du ikke bare vil slappe av ved bassenget, så har hotellet både billiard, bordfotball og air hockey. En kveld i uken arrangeres det show ved bassengområdet. Det er gratis wifi på hele hotellet. 

Selv om Sealine har fantastiske fasiliteter er det først og fremst tenkt på som en base for deg som vil oppleve Alanya våde i dagtimer og i kveldstimene. Alanya er ikke uten grunn et av Tyrkias absolutt mest populære reisemål, og her har du gåavstand til et overveldene tilbud av fristende butikker, fascinerende kulturopplevelser, sjarmerende restauranter, livlige barer, diskotek og selvfølgelig den flotte stranden. I området rundt hotellet bor det også en del lokale. Mot betaling: Air hockey, billiard, bordfotball. 

Store, komfortable toromssuiter
Rommene Sealine er romslige, og består av et soverom samt en stue, hvor det er sitteplasser og en lenestol, som også fungerer som en seng, når man slår den ut. Rommene har en enkelt innredning i lyse farger uten noe ekstra, og det er laminatgulv. Minibaren er fyllt med brus ved ankomst, og hvis du ønsker å få påfyllning, er dette mot betaling. Det er tv, individuell aircondition, gratis wifi, safety boks (mot betaling), hårføner og telefon. På baderommet er det dusj. Alle rom har balkong. 

Mot betaling

Påfyll av minibar, safety boks. 

Stor familiesuite, 2–4 personer
Familiesuitene er på ca 40 m, og her finner man to enkle sengeplasser, samt enten en eller to lenestoler som kan slås ut som senger. Når disse er slått ut, måler de 180x70 cm, som er litt mindre enn en vanlig seng. Hvis det kun er en lenestol, og dere er flere enn tre personer, kommer det en ekstraseng inn. Denne måler 180x80 cm, noe som også er en anelse mindre enn en vanlig seng. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan det bo maks fire personer. 

Bli med på uforglemmelige opplevelser!
I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Alanya
Hotellet ligger i Alanya på Tyrkias sørkyst, som er kjent for å være en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange severdigheter. Her fins også et velutviklet handelsliv med et overveldende utvalg av spennende butikker som selger lokale så vel som internasjonale varer. I tillegg har byen et livlig natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og kafeer.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart