The Marmara Bodrum

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,6
Fantastisk
936 anmeldelser

Velkommen til Tyrkias aller første boutique-hotell. The Marmara Bodrum ligger på en bakketopp og har vakker utsikt over den hvite byen, Bodrum, som for øvrig betraktes som Tyrkias svar på St. Tropez. Her på The Marmara er det så mange detaljer å utforske, både inne og ute, og en så avslappende atmosfære at du vil ha vansker med å velge mellom livsnyteri på terrassen, eller å gå på oppdagelse på hotellet. Hvis du leter etter et moderne og stilrent hotell, som samtidig oser av hygge, har du funnet det her.

Noe av det første som springer en i øynene når man går inn i resepsjonen på The Marmara er lampene, som har anseelig størrelse og møblene i er i klare gule og turkise farger. Jeg er allerede i gang med å gå på oppdagelse, da hotellmanageren kommer for å hilse på oss og vise oss rundt. Det er så mange spennende detaljer allerede her i starten, og man kan også bare forestille seg hva som venter ute på terrassen – dette blir bra!

Skriften på veggen

Noe av det første vi støter inn i, er en hel gang som er dekket med hilsener, tegninger og underskrifter på veggene. Som gjest blir man oppfordret til å skrive på veggen, som en langt mer oppfinnsom gjestebok, og jeg er ganske begeistret for den originale ideen. 

Videre til den før omtalte terrassen og utsikten. Og for en utsikt! Den perfekte kombinasjonen av den vakre hvite byen, det asurblå Middelhavet, skipene i bukten og de grønne eidene i horisonten. Da vi så smått begynner å få øynene fra utsikten, legger vi merke til den fantastisk hyggelige terrassen med fine kakkelbord, tregulv og siv-tak. Det er strandstemning over det. Ikke noe dårlig sted å nyte sin lunsj, og det er nettopp det vi gjør.

Menyen blir til og med presentert på en iPad Mini. Ganske smart. Jeg er litt uoriginal og bestiller en club sandwich, men jeg angrer ikke på valget, for det er trolig den beste jeg noensinne har smakt. Restauranten på The Marmara, med navnet Tuti, serverer generelt ganske utmerket mat og vin. Hotellet har også deres egen vin, som blir produsert nær Ankara.

Kjære, har du sett nøklene mine?

Etter lunsjen fortsetter rundvisningen. Først rundt i hagen og ned til sportsområdet, som for øvrig heller ikke har en helt dårlig utsikt. På The Marmara kan du både spille tennis, basketball, squash og svømme i et basseng med halv olympisk lengde, foruten nyte godt av både spa og treningsrom.

Videre til den nederste og største terrassen, hvor det vanlige plaske-rundt bassenget ligger, omgitt av varme teglfliser, så man føler seg hensatt til en sydspansk hacienda. Her er liggestolen av god kvalitet – stilen er gjennomført. Hvis du heller vil til stranden, er det gratis transfer hele sommeren til The Marmaras egne hyggelige strandstykke med badebro, liggestoler og restaurant.
Nå er det på tide å se noen av rommene. Før vi overhodet har fått åpnet døren til rommet, har vi allerede øyne som tekopper.

Nøkkelringen er nemlig en gigantisk gammel jernøgle, så hvis du er typen som ofte glemmer igjen sine nøkler, er det kanskje kuren. Mindre praktisk i håndvasken, men ... Rommene er lekkert innredet, og alle har en liten terrasse. «Minibaren» er, som så mange andre detaljer på The Marmara, en av de mer originale. Her finner du spritflasker i store størrelser, og du må nyte dine drinker rundt om på hele hotellet.

Godt å vite om The Marmara

The Marmara Bodrum er et voksenhotell, i den betydning at dine barn skal ha fylt 13 år, for å gjeste hotellet. Det betyr også at hotellet er det opplagte valget for paret som gjerne vil ha en romantisk ferie, uten for mye støy ved bassenget. Det er kanskje også en av årsakene til (kanskje også terrassen og utsikten) at det blir arrangert brylluper her. Det kan være en morsom opplevelse, men noen finner det også sjenerende for oppholdet.

The Marmara ligger nær byen, og derfor høres også summing fra trafikken. Det er dog langt fra noe som er sjenerende eller forstyrrende på noen måte.

Derfor skal du velge The Marmara Bodrum

  • Nærmeste flyplass: 36 km
  • Nærmeste strand: ca. 17 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Kart og avstander

  • St. Peterborgen – ca. 2 km
  • Kaninøya – ca. 25 km
  • Myndosporten (Gümüslük) – ca. 4 km
  • Dedeman Aquapark i Ortakent – ca. 9 km
  • Pamukkale – ca. 247 km
  • Ephesus – ca. 175 km

The Marmara Bodrum tilbyr i alt 30 deluxerom, 45 luksusrom og 22 suiter, hvilket i alt blir til 97 rom og suiter. Alle rommene er designet, så de gir deg den best mulige komforten og alle har en fantastisk utsikt over Bodrums fantastiske landskap. Innredningen er i behagelige jordfarger, lyst og varmt. 

Deluxe-rommene er innredet med en king size seng, en minibar, en sikkerhetsboks, en telefon og alle har selvfølgelig TV, aircondition og internett. På badeværelset finner du en hårføner, badekåpe og badetøfler. 

Hjørnerommene er 40-45 m2 og med separat soverom og stue. Her vil det også være en king size seng, en stue med sofa, en TV og bad med badekar og hårføner. Her er det telefon, minibar, aircondition, en sikkerhetsboks og med en fantastisk balkong/terreng med utsikt til Bodrum og Egeerhavet. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på The Marmara Bodrum . Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Treningsmuligheter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Yokusbasi Mahallesi
48400 Bodrum

Koordinater

Latitude: 37.0419
Longitude: 27.4409

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer