Dinara Hotel

Kemer, Tyrkia

7 netter Vis på kart
Tyrkiareiser
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Antall

  • Number of etasjer: 5
  • Number of rom: 24

Andre

  • Bygget: 2011
  • Lokalt sentrum: 250 m
  • Strand: 350 m
  • Inkluderte måltider: Frokost

Om hotellet

På Dinara Hotel bor du komfortabelt og sentralt med nærhet til butikker, restauranter og barer. Hotellet har et pent bassengområde med barnebasseng, solsenger, parasoller, restaurant og bar.

Rommene

Fine og moderne dobbeltrom av varierende størrelse med en dobbeltseng eller to separate senger. I suitene er det mulighet for to ekstra sengeplasser (sovesofa), hvorav en plass er for barn under 12 år. Alle rom har minibar (mot avgift), telefon, minisafe (mot avgift), satellit-tv, luftkondisjonering (mot avgift) og laminatgulv, samt balkong. Baderom med wc, dusj, hårtørker og flislagt gulv. Suitene har boblebad.

Romtyper

Dobbeltrom for 2 personer

Suite for 2 + 2 ekstrasenger (maks 3 voksne og ett barn under 12 år)

Øvrig

Turist- og byområde med lokal trafikk. Bygget i 2011. Hotellet har 24 rom fordelt på 2 bygninger. Trapper og nivåforskjeller på hotellet. Badebuss til stenstranden eller sandstranden i høysesong. Gratis WiFi i resepsjonsområdet. Hotellet aksepterer følgende kort: Visa, Mastercard, Eurocard og American Express. Avstand til lokalt sentrum: 250 m.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart