Austria Trend Hotel Rathauspark

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,4
Meget bra
2643 anmeldelser

Austria Trend Hotel Rathauspark har en lang historie og har ønsket gjester velkommen siden slutten av 1800-tallet. Her bor du et kvarters gåtur fra sentrum av Wien, i et inspirerende kvartal nær Wiens Rathaus og Rathauspark. Etter en god natts søvn kan du se frem til å starte dagene dine med frokost i matsalen. Kveldene kan du runde av med en drink i baren.

Austria Trend Hotel Rathauspark ligger i et tidligere palass fra 1800-tallet, som en gang i tiden også har vært forfatteren Stefan Zweigs residens. Her bor du nær Wien Rathaus (Wiens rådhus), og det historiske universitetsbygget ligger bare noen meter unna. Du kan spasere til sentrum på omtrent 15 minutter, eller benytte kollektivtrafikken som går rett i nærheten.

Austria Trend Hotel Rathauspark tilbyr rom og suiter med komfortabel innredning og avslappende atmosfære. Her kan du slå deg ned og koble av etter lange dager på byen. Etter en god natts søvn kan du sette deg tilbords i matsalen og starte dagen med en generøs frokostbuffét, der det diskes opp med både varm og kald drikke, i tillegg til søte og salte frokostalternativ. Hotellet har også en bar der du kan runde av kvelden med en cocktail eller noe annet godt å drikke. I nærheten av hotellet finner du flere restauranter.

Velger du Hotel Rathauspark Wien, a member of Radisson Individuals for ditt opphold i Wien, vil du være en 5 minutters kjøretur unna Wiener Staatsoper og Rådhus. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Wien julemarked og 0,9 mi (1,4 km) unna Hofburg keiserpalass.

Få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen eller slapp av på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys i ukedagene fra kl. 06.30 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Derfor skal du velge Austria Trend Hotel Rathauspark

  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Avstand til sentrum: ca. 400 m
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er wi-fi i alle områder (med forbehold om endringer). Hotellet har heis. 

Turistskatt betales på stedet.

Offentlig parkering finnes i nærheten (mot avgift).

Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet



Kart og avstander

  • Avstand til sentrum: ca. 400 m
  • Natur- og Kunsthistorisk Museum i Wien: ca. 1.4 km
  • Keiserpalasset i Wien: ca. 1.2 km
  • Wiens kulturelle kjerne, Museums Quartier: ca. 1.3 km
  • St. Stefans Domkirke (Stephansdom): ca. 1.6 km
  • Matmarkedet "Naschmarkt": ca. 2.2 km
  • Den historiske bydelen Innere Stadt: ca. 2.3 km
  • Schönbrunn dyrehage og slott: ca. 7 km
  • Wien Flyplass: ca. 23 km (40m)

Austria Trend Hotel Rathauspark tilbyr 117 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rom er innredet i en klassisk stil med dempede farger og ulike materialer.

Rommene har fasiliteter som TV, wi-fi, klimaanlegg (påslått avhengig av sesong), minibar og safe. Rommene har eget bad med dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.

Føl deg som hjemme i et av de 117 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og Flatskjerm-TV. Inkludert internettilgang via kabel og wi-fi gjør at du kan surfe på nettet, og rommets kabel-TV byr på underholdning. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Austria Trend Hotel Rathauspark. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Rathausstrasse 17
1010 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.2133
Longitude: 16.3569

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Wien-regionen

Andre hoteller Wien

Vis flere