Kresten Palace

Kalithèa, Hellas

Detur
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Om hotellet

Kresten Palace Hotel 

Kresten Palace har en majestetisk og høy beliggenhet på en klippe som gir en fantastisk panoramautsikt over havet og omgivelsene. Hotellet består av fire bygninger bygget i en skråning og i den store hagen er det et innbydende bassengområde omgitt av palmer. Stranden nås etter en kort spasertur gjennom de naturskjønne omgivelsene. Dette er en liten naturlig bukt med noen få solsenger og krystallklart vann. Hvis du heller vil være litt mer aktiv enn å bare slappe av på en solseng, kan du spille tennis, minigolf, biljard, bordtennis, trene i treningsstudioet eller delta i en av aktivitetene som arrangeres av hotellets aktivitetsteam. For de dagene du vil skjemme deg bort litt mer, er det en spa avdeling. Barna har en egen miniklubb med aktiviteter tilpasset dem og om kvelden arrangeres et minidisko for de mindre barna. De voksne har kveldsunderholdning et par ganger i uken med for eksempel show og greske kvelder. Det inngår halvpensjon med frokost og middag servert fra buffétbord. I tillegg, er det flere barer og en à la carte-restaurant mot en ekstra kostnad.

Hotellet ligger i gangavstand fra Kallithea hvor det er lokale små butikker, koselige restauranter og kafeer. Byen Rhodos ligger 6 km unna og kan lett nås med lokal buss eller taxi.

Rommene

Lyse og hyggelige rom med balkong eller bakketerrasse. Standardrom for tre personer har to enkeltsenger eller en dobbeltseng og med mulighet for en ekstra seng. Familierom for fire personer er en mer romslig variant av standardrommene med en romskiller som skaper to rom. Promorom er et standardrom med begrenset utsikt.

Alle rommene har flislagt gulv, telefon, lite kjøleskap, safe mot tillegg, vannkoker, satellitt-TV og sentralstyrt luftkondisjonering. Bad med badekar med dusj, toalett og hårføner.

Romtyper

Dobbeltrom for maks 3 personer (havutsikt mot tillegg)

Promorum for maks 3 personer

Familierom for maks 4 personer (havutsikt mot tillegg)

Øvrig

Hotellet består av 4 bygninger i 3 etasjer. 283 rom. Bygget i 1993 og renovert i 2017 noen deler. Heis. Safe. Halvpensjon med frokost og middag inkludert. Nøyaktige tider for restauranter og barer er vil informert ved ankomst. Solsenger, parasoller koster ekstra på stranden. Strand 100 m og strand med steiner. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Kallithea 500 m Faliraki 6 km, Rhodos by 6 km. Lokalbuss 500 m Strand/turistområde med trafikk.

Hotellskatt

Hellas har innført en skatt på alle hotellovernattinger. Denne avgiften skal betales direkte til hotellet / leilighetshotellet ved innsjekking. Skattens størrelse reguleres av lengden på oppholdet og den offisielle klassifiseringen av overnattingsstedet. Vær oppmerksom på at Deturs klassifisering av overnattingsstedet kan skille seg fra den offisielle klassifiseringen. Se under øvrig informasjon.

1-2 stjerner: 0,50 euro / rom og natt

3 stjerner: 1,50 euro / rom og natt

4 stjerner: 3 euro / rom og natt

5 stjerner: 4 euro / rom og natt

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider