Hotel Leonardo & Bookquet

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,2
Fantastisk
3063 anmeldelser

Hotel Leonardo & Bookquet ligger i en av Prahas historiske bygninger med aner fra 1400-tallet. Her bor du midt blant de koselige brosteinsgatene, og det er bare en kort spasertur til Karlsbroen. Dessuten har du et stort utvalg av restauranter, butikker, barer og underholdning rett utenfor døra. Dette hotellet ligger med et bra utgangspunkt for reisen din til den tsjekkiske hovedstaden.

Som en del av en bygning fra 1400-tallet ligger det innbydende hotellet Hotel Leonardo & Bookquet med en avslappende gårdsplass som en rolig oase midt i Prahas livlige sentrum. Her bor du med et bra utgangspunkt der du kan nå flere av byens fremste severdigheter og attraksjoner på en kort spasertur. Det er for eksempel bare 350 meter til Karlsbroen. Du kan også ta deg rundt med kollektivtrafikk og taxi om du vil hvile føttene en stund.

Hotel Leonardo & Bookquet har nylig gjennomgått en renovering og tilbyr to ulike typer romkategorier. De eldre rommene er innredet i en klassisk, bekvem stil med eget bad. De nyere rommene kalles Bookquet, og er innredet i en eksklusiv og unik design med vekt på komfort. Noen av rommene har også utsikt over elven Vltava (Moldau) og Prahaborgen. Uansett hvilket rom du velger, tilbyr de et herlig sted å trekke seg tilbake til etter hendelsesrike dager på byen, full av nye inntrykk.

På Hotel Leonardo & Bookquet kan du, om du ønsker, se fram til en god start på dagen, med en frokostbuffét som består av både kald og varm drikke, i tillegg til søte og salte retter. Besøker du Praha i de varmere månedene kan du også se frem til å nyte måltidene dine og andre avslappende stunder på hotellets gårdsplass.

Derfor skal du velge Hotel Leonardo & Bookquet

  • Nærmeste flyplass: 15 km
  • Avstand til sentrum: ca. 700 m
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er wi-fi i alle områder (med forbehold om endringer). Hotellet har heis.

Turistskatt betales på stedet. 

Vær oppmerksom på at hotellet har to ulike kategorier rom, de nyere rommene kalles Bookquet.

Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Tycho Braves grav ved Tyn-katedralen: ca. 900 m
  • Den eksklusive handlegaten Parížská: ca. 900 m
  • Prahas astronomiske ur: ca. 800 m
  • Avstand til sentrum: ca. 700 m
  • Old Town Square (den gamle bydelen), Staromestske Namest: ca. 800 m
  • Byens kjente landemerke, Karlsbroen: ca. 500 m
  • Prahas slott, Pražský Hrad : ca. 1.9 km
  • Josefov, den jødiske bydelen: ca. 1 km
  • "Mini-Eiffeltårnet" ved Petrin-høyden: ca. 2.2 km
  • Prahas dyrehage: ca. 9 km
  • Praha Flyplass: ca. 15 km (30m)

Hotel Leonardo & Bookquet tilbyr 84 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Noen av rommene er renoverte, og de går under navnet Bookquet. De eldre rommene er innredet i en klassisk, noe datert stil. De "nyere" rommene er innredet i en bekvem og eksklusiv design med stor komfort. Noen av rommene har utsikt over elven Vltava (Moldau).

Rommene har fasiliteter som TV, wi-fi, klimaanlegg (påslått avhengig av sesong) og safe. Rommene har eget bad med dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Leonardo & Bookquet . Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Karolíny Svetlé 27
11000 Prague

Koordinater

Latitude: 50.0836
Longitude: 14.4143

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Tsjekkia

Andre hoteller Praha

Vis flere