The Hoxton Charlottenburg

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,0
Fantastisk
890 anmeldelser

Velkommen til Charlottenburg i løvrike Vest-Berlin! Hoxton Charlottenburg ligger vakkert til i et nabolag fullt av moderne kunst og attraksjoner du må se under ditt besøk. Hotellet har 234 rom i ulike størrelser og kategorier, samt en vakker lobbybar, en nordindisk restaurant og en romslig utendørsterrasse hvor du kan sitte når været tillater det.

Hotellet ligger i sentrum av det som tidligere var Vest-Berlin, kun to minutters gange fra berømte Kurfürstendamm. Offentlig transport finnes i nærheten av hotellet, og gjør det enkelt å komme seg rundt til Berlins severdigheter, som Kaiser Wilhelm Memorial-kirken, dyrehagen og Europa Centre, i tillegg til en rekke museer og teatre. Unter den Linden og Brandenburger Tor er begge 20 minutters gange unna. Berlin Schönefeld lufthavn ligger 25 kilometer fra hotellet, og Berlin Tegel er ni kilometer unna.

Dette hotellet er et moderne og komfortabelt hotell, og ble renovert i 2006. Hotellet tilbyr 239 rom og elleve familieleiligheter (tre av disse er tilrettelagt for rullestol). Hotellet har lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsfasiliteter og heis. Det er både bar og spisesteder på hotellet. Hotellets fellesområder har air condition og trådløst internett. Forretningsgjester kan benytte seg av hotellets tre konferansesaler og en egen frokostservice. Gjester som kommer med bil kan parkere i parkeringsplassen like ved hotellet (mot gebyr).

Det finnes både røykerom og røykfrie rom. Air condition, oppvarming, eget bad med badekar/dusj, hårføner, sminkespeil, flatskjerm-TV med satellittkanaler, internettilgang, radio, minibar, safe, telefon med telefonsvar og dobbeltseng finnes i alle rom.

Gjester kan benytte seg av hotellets solarium.

Gjester kan begynne dagen med hotellets frokostbuffet, eller nyte et måltid sener på dagen i bistroen, eller på solterrassen på godværsdager.

The Hoxton Charlottenburg har en perfekt beliggenhet i Vest-Berlin, kun en kort spasertur fra den berømte handlegaten Kurfürstendamm, kjent for sitt brede utvalg av varehus og internasjonale luksusmerkebutikker. Du bor også i nærheten av den store parken Tiergarten hvor du finner Berlins dyrehage, Zoologischer Garten. Med offentlig transport kommer du deg enkelt rundt til byens andre områder, severdigheter og attraksjoner.

The Hoxton Charlottenburg er et sofistikert hotell innredet med sans for farger og detaljer. Her har du mulighet til å bestille rom i flere ulike størrelser og kategorier. Rommene er inspirert av kunsten og kreativiteten til Charlottenburg, med myke former, flytende geometrier og subtile nyanser av rosa og grønt som får deg til å tenke på en svunnen tid. Her vil du raskt føle deg hjemme, og kan se frem til fredelige dager og netter mellom alle opplevelsene i byens gater og torg.

Hotellet har en indisk restaurant, House of Tandoor, hvor du kan starte dagen med en god frokost eller ta en naan-sandwich på farten når du har liten tid. Om kvelden kan du slå deg ned ved bordet og velge fra en meny med dristige smaker, duftende krydder og deilige cocktailer.

Derfor skal du velge The Hoxton Charlottenburg

  • Nærmeste flyplass: 28 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er Wi-Fi i alle områder (med forbehold om endringer). Heis finnes.

Turistskatt betales på stedet.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen

Hotelltype

Kart og avstander

  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Besøk rundt 19 000 dyr i Berlin Zoo: ca. 1.3 km
  • Berlins store handlegate, Kurfüstendamm: ca. 1.3 km
  • Det flotte området i bydelen Mitte, Tiergarten: ca. 3 km
  • Det moderne torget Potsdamer Platz: ca. 4.3 km
  • Minnesmerke for Europas myrdede jøder: ca. 4.4 km
  • Det tekniske muset i Berlin, Deutsches Technikmuseum: ca. 4.4 km
  • Den største og siste byporten i Berlin, Brandenburger Tor: ca. 4.6 km
  • Berlinfilharmonien: ca. 4 km
  • Det tyske keiserrikets sentrum, Riksdagsbygningen i Berlin: ca. 5 km
  • Pergamon-museet: ca. 6 km
  • Grenseovergangen Checkpoint Charlie: ca. 6 km
  • Den evangeliske kirken Berliner Dom : ca. 6 km
  • Det sentrale torget Alexanderplatz: ca. 7 km
  • Den 1316 meter lange resten av Berlinmuren, East Side Gallery: ca. 10 km
  • ADGB Trade Union School designet av Bauhaus: ca. 34 km
  • Berlin Brandenburg Flyplass: ca. 28 km (30m)

Hoxton Charlottenburg tilbyr 239 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i en klassisk, romantisk stil med dempede farger holdt i rosa og grønt, og velvalgte materialer.

Rommene har fasiliteter som TV, wifi, air condition (slått på avhengig av sesong), minibar og safe. De private badene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på The Hoxton Charlottenburg. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Meinekestraße 18-19
10719 Berlin

Koordinater

Latitude: 52.5007
Longitude: 13.3291

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Berlin

Vis flere