Kleopatra Royal Palm Hotell

Alanya, Tyrkia

Detur
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Om hotellet

Royal palm hotel

Royal palm hotel er et koselig all inclusive-hotell med den berømte Kleopatra stranden bare 50 meter unna. Alt fra familier til venner og par trives her, og mange reisende kommer tilbake år etter år. Hotellet består av 4 bygninger og tre mindre bassengområder, hvorav det ene er et basseng med to sklier.

Da det inngår All-Inclusive på dette hotellet, trenger man verken å tenke på hvor man skal spise eller kostnader, ettersom mat og drikke allerede er betalt på forhånd. Frokost, lunsj og middag serveres som buffét i restauranten, og lokale drikker er inkludert på hotellets barer.

På baksiden av hotellet er det en fin hage med volleyball og solsenger, og i høysesongen arrangeres for eksempel tyrkisk kveld 1-2 ganger i uken.

I hotellområdet er det også et tyrkisk bad, et såkalt hamam, hvor du kan unne deg behandlinger mot ekstra kostnad.

Du kan enkelt komme deg til Alanya sentrum enten ved å gå ca. 2 km langs promenaden hvor du kan nyte nærheten av havet, eller du kan ta lokalbussen som går rett utenfor hotellet.

Royal palm hotel er et populært og rimelig All Inclusive-hotell i Alanya i utkanten av sentrum.

Rommene 

Stilfullt innredede rom med mørke tre farger som gir et elegant inntrykk. Standardrommene har to enkeltsenger eller en dobbeltseng, noen rom har plass til tre personer hvor det finnes mulighet for en ekstra seng i en lenestolseng (passer for barn). Standardrom med havutsikt består av et rom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en stue med en lenestol som brukes som en seng (passer for barn.) Familierommet består av to rom hvorav ett har dobbeltseng eller to enkeltsenger og det andre er en stue med to lenestol seng brukt som senger (passer best for barn)

Alle rommene har, telefon, minibar (tom), luftkondisjonering, safe (mot ekstra kostnad)satellitt-TV, flislagt gulv. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner. Balkong med utsikt over bassenget eller området rundt og havutsikt. Handikaprom kan bestilles ved forespørsel.

Vær oppmerksom på at rommene har forskjellige planløsninger og størrelser, og at man ikke velge hvilken man får.

Romtyper  

Standardrom maks 2-3 personer inkludert spebarn

Standardrom med havutsikt for maksimalt 3 personer inkludert spebarn

Familierom maks 4 personer + 1 spebarn

Øvrig

Hotellet består av 4 bygninger i 5 etasjer og 223 rom. Bygget i 2003 og renovert i 2012. Heis, safe koster ca. 2 euro per dag. All-inklusive mellom kl. 10.00 og 23.00. Nøyaktige tider for restaurant og barer vil informeres ved ankomst av hotellet. Solsenger, soltak, mat og drikke mot ekstra kostnad. Kleopatra stranden 50 m. Brostein og sand. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Lokalt sentrum 500 m. Alanya sentrum 2,4 km. Havnen 2,5 km. Lokalbuss 50m. Turist/byområde med trafikk som kan oppleves som forstyrrende. Lyder fra moskeer kan høres mer eller mindre rundt hele Alanya, da det er en del av byarkitekturen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider