Catty Garden Leiligheter

Side, Tyrkia

Detur
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Om hotellet

Catty Cats garden hotel

Skandinaviske reisende har reist til Catty garden hotell i mange år og er populære for sin hyggelige atmosfære og bra beliggenhet. Hotellets persona gjør alt til å føle seg velkommen, uansett av alder, og gjør alt for at alle skal føle seg komfortable. Hotellet består av 4 bygninger med 2 bassengområder, hvorav den ene er et vannbasseng med vannsklie. Selvfølgelig er det også et barnebasseng for de minste barna. Mellom bygningene og bassengene er det busker, frukttrær og plener som gir et hyggelig inntrykk og er også perfekt for barn.

På dette hotellet kan du enten bestille leilighet for selvbetjent uten måltider eller man bestiller enkelt All-inclusive. For all inclusive serverer hotellets restaurant frokost, lunsj og middag, og fra bassengbaren får du en drikke mellom kl. 10.30 og 22.00. For den som ønsker selvhusholdning og fylle kjøleskapet med sine egne favoritter, finnes det butikker ikke langt fra hotellet.

På området er det også tyrkisk bad og tilgang til bordtennis og biljard, alt koster ekstra. En gang i uken i høysesongen arrangerer hotellet forskjellige tema middager, som eksempel tyrkiske kveld.

Til vestre stranden kan man gå da det er kort spasertur på 700 m, men til den  østre stranden går en shuttle buss. Inn til Side sentrum er det bare 1,3 km, og underveis er det mange gamle monumenter fra romertiden å passere og fordrive tiden med.

Rommene

Moderne og lyse rom med balkong. Standardrom og stort standardrom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stort rom har plass for en tredje person i en ekstra seng. Ekstra seng kan være en sammenleggbar seng eller vanlig enkeltseng. Familierommet består av to rom, hvorav det ene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, og det andre rommet har ekstra senger som kan være sammenleggbare senger eller standard senger. Noen av rommene har køyeseng som en ekstra seng.

Alle rommene har telefon, fylt minibar (tom), luftkondisjonering, safe mot kostnad, satellitt-TV, flislagt gulv. Bad med dusj, toalett og hårføner. Balkong.

Vær oppmerksom at rommene har ulike planløsning og varierer i utseende og møblering samt med kjøkkenkrok. Om du bestiller All inclusive, kjøkkenkroken vil være tom. Om du bestiller du selvhushold vil kjøkkenkroken være med enkelt kjøkkenutstyr.

Romtyper

Standardrom for maks. 2 voksne

Stort standardrom for maks. 3 voksne

Familierom for maks. 4 voksne

Øvrig

Hotellet består av 4 bygninger fordelt på 4 etasjer og 150 rom. Bygget i 1989 og 2010 og renovert i 2014. Ingen heis. Safe koster ca 2 euro per dag, selvhushold uten måltider eller All inclusive mellom 10:00-22:00 må forhåndsbestilles. Nøyaktige tider for restaurant og barer informeres ved ankomst av  hotellet. Solsenger, parasoller og mat og drikke på stranden koster ekstra. Veststrand 700 m, sandstrand. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen.

Hotellet godtar Visa og Mastercard. Lokalt sentrum 150 m. 1,3 km til Side sentrum. Lokalbuss 300 m. Turist / byområde med litt trafikk. Lyd fra moskeen kan høres mer eller mindre rundt hele Side ettersom den er en del av den byarkitekturen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider