Herodion Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,5
Fantastisk
1210 anmeldelser

På Herodion Hotel bor du et steinkast fra det Akropolis. Du kan nyte utsikten mot Parthenon fra hotellets takterrasse, hvor det er både restaurant og et avslapningsområde med solstoler og boblebad. Hotellet har mange gode fasiliteter og er et perfekt valg for deg som vil bo i gangavstand fra sentrums severdigheter, butikker og restauranter.

På Herodion Hotel får muligheten for et opphold med gastronomiske opplevelser, avslapning og du vil trives både innendørs og utendørs. Du har muligheten til å bestille oppholdet ditt med enten frokost eller halvpensjon og da får du den perfekte starten på dagen med en frokostbuffet i hotellets frokostrom. Hotellet dekker opp til en frokostbuffet med inspirasjon fra både det amerikanske, greske og middelhavskjøkkenet.

I hotellets Atrium Bistro under glasstaket kan du spise lunchretter hele året rundt; salater, forskjellige typer sandwicher, omeletter og hamburgere eller bare nyte noe godt å drikke fra baren – kanskje en kopp kaffe? Fra mai til oktober kan du, på kveldstid, nyte greske og middelhavsinspirerte retter på takterrassen i den elegante restauranten Point A, elegante bare runde av dagen med en cocktail og utsikt mot Akropolis. 

Takterrassen har også et avslapningsområde, der du i sommermånedene kan nyte solen på en liggestol mellom oliventrærne. Du kan også unne deg en stunds avslapning med hydro-massasje i boblebadet, mens du kikker ut mot det historiske Parthenon. 

Hotellet ligger cirka 750 meter fra Akropolis og knapt 100 meter fra Akropolismuseet. På noen få minutter kan du gå til Plaka-kvarteret, som med sine koselige gater, tavernaer og små butikker er et sted du absolutt skal besøke i ferien din. Fra kvarteret Plaka kan du gå videre til det historiske Monastiraki-kvarteret, der du kan oppleve flere av Athen gamle historiske ruiner og monumenter. Her, cirka 1200 meter fra hotellet, ligger det også flere museer samt byens populære handlegate Ermou.
 

Derfor skal du velge Herodion Hotel

  • Nærmeste flyplass: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 7 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Lokal turistskatt betales på stedet. Frokost eller halvpensjon kan kjøpes når du bestiller oppholdet ditt. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig på hele hotellet (med forbehold om eventuelle endringer). Boblebadet er tilgjengelig mellom kl. 10.00-22.00 og skal reserveres på forhånd (åpningstidene kan variere avhengig av sesong og vær). Takterrassens restaurant er åpen fra mai til oktober (avhengig av vær). 

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. 

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 7 km
  • Avstand til sentrum: ca. 500 m
  • Acropolis: ca. 700 m
  • Daphni-klosteret: ca. 20 km
  • Athen Flyplass: ca. 35 km (50m)

Herodion Hotel har 90 rom av forskjellige typer og størrelser. Alle rom er utstyrt med klimaanlegg, sikkerhetsboks, te- og kaffefasiliteter, minibar, telefon, TV og gratis Wi-Fi. Noen av rommene har balkong. Badene er utstyrt med WC, dusj og/eller badekar, hårføner, toalettartikler, badekåper, tøfler og make-up-speil.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Herodion Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

4 Rovertou Galli Street
11742 Athens

Koordinater

Latitude: 37.9683
Longitude: 23.7271

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Athen

Vis flere