My Story Hotel Ouro

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,0
Fantastisk
2451 anmeldelser

Bare navnet antyder at vi ikke har med et helt vanlig hotell å gjøre – «min historie» oversatt til norsk. Jeg liker svært godt hoteller som skiller seg ut fra mengden, og det lille «hjemmet» i Baixa-bydelen i Lisboa er da heller intet unntak. På My Story Hotel er det ekte downtown-stemning og et liv som gir hotellet en ung og hip attitude.

My Story Hotel tar utgangspunkt i Lisboas Baixa-bydel, som ble oppført på ruinene etter det store jordskjelvet som herjet byen i 1755. Nye gater ble anlagt vinkelrett på hverandre og huser den gang som nå banker, kontorer og mange butikker – og så altså også My Story.

Det er sannsynlig at du slett ikke legger merke til skiltet «My Story Hotel Ouro» som henger der med sin skarpe, gule farge på fasaden utenfor inngangen på adressen Rua Áurea 100. Derfor er My Story bokstavelig talt et gjemmested – men bare ta det med ro, det er enkelt å finne, for hvis du bare går etter det skiltet med den bemerkelsesverdige fargen, så er du ikke et sekund i tvil :)

Derfor bør du velge My Story Hotel Ouro

  • Her bor du i historiske rammer, men med en frekk og moderne design
  • Et ekte city-hotell med kult bar- og kaféområde med servering inne og utenfor
  • Ettertraktet beliggenhet i smørøyet med bare få minutters gange til nærmeste metro

Godt å vite om My Story Ouro Hotel

Metroen går nesten helt til døren, så hvis du ikke har pakket til mer enn en weekendtur, kan du saktens ta metroen fra flyplassen og inn mot byen og gå det siste stykket fra stasjonen Baixa/Chiado (ca. 150 m) til Rua Áurea.

Portugisere er et sosialt og gjestfritt folk som elsker å sette seg i bilen og kjøre til jobb, til kafémøte, til stranden – jeg kunne fortsette. De kan ikke leve uten bilen sin, og dermed skiller portugiserne seg ikke ut fra andre søreuropeiske land. Siden My Story ligger midt i smørøyet av Lisboa i Baixa-bydelen på Rua Áurea-gaten, så vil du også merke at det er et høyt tempo uten på gaten. På den annen side ligger hotellet på hjørnet mot det noe mer fredelige og bilfrie «gågate»-distriktet der det ligger kafeer, restauranter og små butikker side om side.

På My Story Hotel er det en overraskende, internasjonal stemning. Hotellets direktør, Alfredo, forteller at han hver uke ønsker gjester fra alle verdens kontinenter velkommen – Japan, USA, Sør-Afrika er flittige besøkende. Siden rommene på hotellet er relativt små, kan Alfredo ikke la være å smile når han ser sine oversjøiske gjester ankomme med hver sin kjempekoffert, som om de skulle bo her i flere måneder. Så min anbefaling til deg er at du pakker bagasjen etter behov, for da belønnes du med følelsen av litt mer plass på rommet ved ankomsten: ) Vi har heldigvis noe kortere reise til Lisboa

Derfor skal du velge My Story Hotel Ouro

  • Nærmeste flyplass: 8 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Kart og avstander

  • Castelo São Jorge med Lisboas kanskje beste utsikt – 850 m
  • Den «gylne» handlegaten, Avenida da Liberdade – 1,5 km
  • Lisboa Oceanarium, som er et av Europas største – 8,3 km
  • Nærmeste metrostasjon, Baixa/Chiado – 150 m
  • Lisboa lufthavn – 7,3 km
  • Det fasjonable «bohem»-området, Bairro Alto – 500 m
  • Piknik i Eduardo VII-parken ved Marquês de Pombal – 2,6 km
  • Smak på de verdensberømte Pastéis de Nata i Belém – 7,7 km
  • Portvinsinstituttet, med mulighet for smaking – 950 m
  • Monumentet over Henrik Sjøfareren – ca. 7 km
  • Tårnet ved Tejoelven i Belém – ca. 7 km
  • Det vakre Hieronymittklosteret – ca. 7 km
  • Gulbenkian-museet – 3,8 km
  • EXPO ’98-bydelen med kjøpesenter – ca. 8 km

Fra lobbyen og kafeen i første etasje til loftsrommet med de skrånende takpartiene er det stil og gode detaljer fra A til Å. Det finnes ingen to rom som er likt innredet, for hotellet har måttet ta hensyn til husets opprinnelige rammer i Lisboas historiske bydel.

Her finnes det i alt 51 rom og går den samme røde tråden med dempede, duse farger, som passer godt med den skandinaviske interiørånden. Sengetepper i myke, beige farger, dekorative puter ved sengegavlen i forskjellige størrelser og design, et bad i minimalistisk stil i hvite farger og glass, og tregulvene er mange steder de opprinnelige gulvene som er blitt nyslipt. Du er ikke i tvil om at My Story er et nyere hotell, og det nærmest dufter av den friskheten vi kjenner når vi setter oss i en ny bil for første gang…

Rommene er lydisolerte, og når du er på rommet ditt, så hører du ikke livet ute på gaten i det hele tatt. De er relativt små, og det er nok også det eneste aberet, men så lenge du vet det på forhånd, så tror jeg bare at du vil bli positivt overrasket over det lille hotellet midt i smørøyet av Lisboa. Det betyr også at sengene ikke er verdens bredeste – men madrassenes kvalitet er det ingenting å utsette noe på, den er i orden.

Alle badene er nesten uten unntak med dusj for å utnytte plassen, og her er det med det minimalistiske «penselstrøket» som er blitt brukt – enkelt og praktisk.

Enkeltrommene er ca. 13 m2 og dobbeltrommene 17 m2. De har alle klimaanlegg, TV, safe, minibar og gratis Wi-Fi.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på My Story Hotel Ouro. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Rua Áurea 100
1100-063 Lisbon

Koordinater

Latitude: 38.7100
Longitude: -9.1382

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Lisboa

Vis flere