Select Apartments

Alanya, Tyrkia

7 netter Vis på kart
Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Credit card
 • Heis
 • Internett
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Basseng

Avstand

 • Avstånd strand: 900m
 • Avstand sentrum: 1.5km

Antall

 • Antall etasjer: 6
 • Antall rum: 50

Andre

 • Built year: 2000, renovert 2015
 • Måltider: Frokost
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: 2 timer

Om hotellet

Prisgunstig frokosthotell i feriefavoritten Alanya
I Select Apart får du et klassisk byhotell som fungerer som et perfekt utgangspunkt i populære Alanya. Rommene ble pusset opp vinteren 2014–2015 og er innbydende og moderne i likhet med resten av hotellet. Personalet er hyggelige og gjestfrie, og hele området preges av en koselig feriefølelse. Bassengområdet inviterer til late dager, og hvis du vil ha litt avveksling, ligger den fantastiske Kleopatra stranden bare en knapp kilometer unna. Frokost er inkludert i prisen!

Hotellet ligger relativt sentralt, og noe støy fra utsiden må forventes.

Koselig bassengområde
I det lille, koselige bassengområdet hersker det en herlig feriestemning, og her er det både et basseng og et separat barnebasseng. Rundt bassengene står det solsenger og parasoller til fri bruk. Bassengbaren er åpen hele dagen og serverer forskjellige typer gode drikkevarer og drinker mot betaling.

Hotellet ligger en knapp kilometer fra den enormt populære Kleopatra stranden, og her går det pendelbuss til og fra noen ganger om dagen. Her finner du bar, solsenger og parasoller som kan benyttes mot betaling.

Vær oppmerksom på at hotellet ikke tillbyr håndklær, så det er en god idé å ta det med hjemmefra.

Mot betaling

Mat og drikke på hotell og strand. Solsenger, parasoller på stranden og pendelbuss til/fra stranden.

Frokost er inkludert
Om morgenen kan du nyte en enkel, men velsmakende tyrkisk frokost. Kaffe, te og fruktdrikke er inkludert. Restauranten er deretter åpen resten av dagen og et stykke ut på natten, og da kan du bestille mat og drikke mot betaling. Det er sitteplasser både innendørs og ute på en terrasse, så du kan selv velge hvor du vil innta måltidene dine.

Ved bassenget er det også en bar som serverer forskjellige typer drikkevarer hele dagen lang og et stykke ut på natten. Her er alt mot betaling.

Mot betaling

Mat og drikke utover frokosten.

Sol og bad eller futt og fart
Select Apart ligger i feriefavoritten Alanya, knappe to kilometer fra sentrum, der massevis av forskjellige fornøyelser venter på deg. Her finner du alt fra et livlig natteliv og velsmakende restauranter til shopping og diverse natur- og kulturseverdigheter.

På hotellområdet tilbys du også muligheter for forskjellige aktiviteter, dersom du ikke bare vil nyte sol og bad og avslapping  ̶  valget er ditt! Du kan velge mellom biljard (mot betaling), bordtennis og dart. WiFi er gratis både på rommet, i lobbyen og ved bassenget.

Romslige rom
Rommene ble pusset opp vinteren 2014–2015 og er lyse og veldig romslige til å være på et byhotell, og også innredningen er innbydende. I leilighetene får du en liten kjøkkenavdeling med minikjøleskap og vannkoker samt et bord og fire stoler. På det lyse badet er det hårføner samt dusjkabinett eller badekar. Alle rommene har også balkong, golvfliser, individuelt klimaanlegg, minisafe, tv og WiFi.

Dobbeltrom, 2-3 personer
Dobbeltrom på ca 22 m². Rommet krever minst to fullt betalende og det kan bo maks tre voksne. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot ekstra kostnad. 

Toromsleilighet, 2–4 personer
Leilighed på ca. 42 m² med to vanlige senger, og øvrige personer sover på sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, og det er mulig å bo opptil fire voksne her.

Mot betaling
Klimaanlegg, minisafe, romservice.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!
Vi i Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt reisevesken med masse morsomme og spennende opplevelser. Vi har derfor satt sammen et bredt program der våre erfarne guider tar deg med på halsbrekkende actionutflukter, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å få vite mer og for å bestille dine utflukter.

Alanya
Hotellet ligger i Alanya på Tyrkias sydkyst, som er kjent som et av Tyrkias beste og mest populære feriesteder. Byen har en fascinerende historie, mange severdigheter og et velutviklet handelsliv med et overveldende utvalg av spennende butikker som selger både lokale og internasjonale varer. Her finner du også et livlig natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og kafeer.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart