Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

Alanya, Tyrkia

7 netter Vis på kart
Tyrkiareiser
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Antall

  • Number of etasjer: 7
  • Number of rom: 76

Andre

  • Bygget: 1984
  • Lokalt sentrum: 100 m
  • Strand: 240 m
  • Inkluderte måltider: Frokost

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel er enkelt og sparsommelig innredet og passer ungdommer og par som vil bo sentralt men likevel nære stranden. Hotellet har en mindre resepsjon med bar der du kan nyte oppfriskende drikke hele dagen. En gang i uken under høysesong arrangeres det underholdning som liveband og karaoke. Hotellet har en egen à la carte-restaurant med uteservering der frokosten serveres. Dette er dessuten en utmerket plass for å ta seg en kopp kaffe! I bakgården er det et lite badebasseng og et barnebasseng (adskilt fra voksenbassenget) som er perfekt om man er ute ette rå kjøle seg ned. For livsnyteren finnes det også tyrkisk bad med massasje og bastu (behandling mot avgift).

Rommene

Klassisk inredde og noe slitne dobbeltrom med én dobbeltseng eller to separate senger, samt mulighet for én ekstraseng. Alle rom har flislagt gulv, minibar, luftkondisjonering (mot avgift), minisafe (mot avgift), telefon, satelitt-tv og balkong. Små baderom med wc, dusj og hårtørker.

Romtyper

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig

By- og turistområde med lokal trafikk. Nærliggende moské, musikk fra barer og restauranter kan oppfattes som forstyrrende. Totalt 76 rom fordelt på to bygg fra 1984, renovert i 2012. Heis. Ikke egnet for bevegelseshemmede. Fri WiFi i resepsjonen. Hotellet dodtar ikke kredittkortbetalning. Avstand til lokalt sentrum: Damlatas 100 m, Alanya sentrum 710 m.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering